Markedsundersøkelse: Invitasjon til Dialogmøte rundt Identiets- og tilgangsstyringsløsninger

Informacija apie pirkimą

2015-11-27 19:23 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Sandnes kommune Sandnes kommune
Øystein Høivik Øystein Høivik
Rådhuset
4319 Sandnes
Norvegija
964965137

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sandnes kommune inviterer herved leverandører av identitets- og tilgangsløsninger (IAM) til et en-til-en dialogmøte som del av en markedsundersøkelse i forkant av en planlagt anskaffelse. All nødvendig informasjon i forkant av møtene fremkommer av denne kunngjøringen og de vedlagte dokumentene. Hver leverandør vil få tilnærmet 1 time i dialogmøtet på å presentere sine synspunkter på problemstillingene presentert i vedlegget “Funksjonsforventninger og Problemstillinger“. For de leverandører som ikke har anledning til å komme på dialogmøte aksepterer vi møte via videokonferanse, eller svar på problemstillingene via epost.

Sandnes kommune har etablert et prosjekt som har fått mandat til å gå til anskaffelse av en IKT-løsning for identitets- og tilgangsstyring. Vi ser for oss en trinnvis innføring av en slik løsning. Prosjektet er derfor avgrenset til å anskaffe og sette i drift en IKT-løsning som skal gi kommunen et verktøy for å nå følgende målsettinger;

- Redusere manuelle arbeidskrevende prosesser knyttet til opprettelse, vedlikehold og deaktivering av brukertilganger samt gjenbruk av person- og organisasjonsdata i kommunens nettverk og IKT-løsninger ved at slike prosesser automatiseres så langt som mulig. Hovedfokus vil være AD brukere og gruppemedlemskap i AD.

- Sikre en enhetlig informasjons- og arbeidsflyt knyttet til opprettelse og vedlikehold av brukertilganger og endringer i person- og organisasjonsdata som må håndteres manuelt.

Når denne funksjonaliteten er satt i drift, vil flere fagsystemer bli koblet til løsningen etter hvert for å automatisere manuelle arbeidsprosesser. Hvilke fagsystemer som skal kobles til og i hvilken rekkefølge, vil bli basert på en kost/nytte vurdering.

Bakgrunnen for invitasjonen til dialogmøte er at Sandnes kommune ønsker kunnskap om funksjonene dagens produkter på markedet for identitets- og tilgangsstyring har, og om de stemmer overens med vårt behov og de tanker vi har for implementering av en slik løsning. Vi ønsker også å danne oss et overordnet bilde over hvilken kostnadsramme vi må ta utgangspunkt i. Det er viktig å få kunnskap om dette for å gjennomføre en så hensiktsmessig anskaffelse som mulig, slik at den bidrar til økt verdiskapning og effektiv drift av kommunen.

Det følger to dokumenter med denne kunngjøringen; ett dokument som forklarer kommunens tekniske infrastruktur og hovedprogrammene som vil være aktuelle for integrering med en identitets- og tilgangsløsning; og et annet dokument som inneholder et eksempel på ønsket funksjon og en kort beskrivelse av forskjellige tilganger, som også inkluderer problemstillinger vi ønsker å diskutere i dialogmøtet.

Sandnes kommune har allerede satt av tid til møter den 07.12.2015 og 10.12.2015 mellom 12:00-14:00, og foretrekker om leverandørene har anledning til å komme på dialogmøte da. Er ikke dette mulig er vi åpne for å avtale andre møtetidspunkt.

Interesserte leverandører bes kontakte Øystein Høivik på epostadressen oystein.hoivik@sandnes.kommune.no innen 04.12.2015 for nærmere avtale, og for eventuelle spørsmål rundt kunngjøringen.

Planlagt startdato for konkurransegjennomføring under refererer til svarfristen for deltagelse i markedsundersøkelsen/dialogmøtet, og har ingenting med selve anskaffelseskonkurransen å gjøre.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Funksjonalitetsforventninger og Problemstillinger.docx 543 KB
Teknisk beskrivelse av dagens infrastruktur.docx 15 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva