14/2003 Effektevaluering av videreutdanning for lærere

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Konkurencinis dialogas
2014-06-30 16:07 (GMT+03:00)
2014-08-18 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Kunnskapsdepartementet Kunnskapsdepartementet
Hans Christian Heiervang Hans Christian Heiervang
Kirkegata 18
0153 OSLO
Norvegija
872417842

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kunnskapsdepartementet ønsker best mulig kunnskap om videreutdanning for lærere som underviser i grunnskolen har en kausal effekt på elevenes læringsutbytte. Departementet ønsker på den bakgrunn å gjennomføre en konkurransepreget dialog med kvalifiserte forskningsmiljøer for å identifisere et forskningsdesign som gir kunnskap med høyest mulig evidens om den kausale effekten av videreutdanning for elevenes læringsutbytte. Det kan være aktuelt å drøfte andre utfallsvariabler enn elevenes læringsutbytte. Dialogfasen vil ta utgangspunkt i problemstillingene i vedlagte dokument 1.

Dialogen vil foregå i flere steg, og dreie seg om mulig utforming av forskningsdesign for effektevalueringen. Denne utlysningen er en invitasjon til å kvalifisere seg til å delta i den konkurransepregede dialogen. De opptil tre best kvalifiserte søkerne/teamene, vil bli invitert til dialogmøter med oppdragsgiveren. Søknaden skal ikke inneholde løsningsforslag til design da dette inngår i dialogfasen. Dialogen skjer i henhold til FOA §20-8. Forskerteamene som blir invitert til dialogfasen vil få kompensert noe av sine utlegg til arbeidet med dialogfasen med NOK 60.000,- inkl. mva. pr. søker/team. Dialogfasen vil fortsette til oppdragsgiver avslutter prosessen og ber om et endelig tilbud fra forskerteamene basert på deres forslag til løsninger. Tilbudene vil bli vurdert i henhold til FOA §20-9. Oppdragsgiver vil deretter ta endelig beslutning om effektevalueringen skal gjennomføres.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva