Kompetansegivende kurs, Barne- og ungdomsarbeider

Informacija apie pirkimą

Derybos
2013-05-05 13:37 (GMT+03:00)
2013-06-03 13:00 (GMT+03:00)
2013-06-03 01:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

NAV Tiltak Oslo NAV Tiltak Oslo
Marianne Torkilseng Marianne Torkilseng
Postboks 311 Alnabru,
0614 Oslo
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kurset er rettet mot arbeidssøkere som er motiverte for å jobbe med barn og ungdom, og som trenger kompetanseheving for å bedre sine muligheter på arbeidsmarkedet. Målsettingen for kurset er todelt: Deltakerne skal gå opp til den teoretiske delen av fagprøven i barne- og ungdomsarbeiderfaget, og de skal komme ut i relevant arbeid. Alle deltakerne skal i løpet av kurset få kartlagt relevant erfaring og få utarbeidet en plan for oppnåelse av fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Opplæringen skal forberede deltakerne på de arbeidsoppgaver de vil møte som barne- og ungdomsarbeidere, gjennom økt teoretisk kompetanse i faget og relevant erfaring. Fagplanen for den yrkesteoretiske delen av opplæringen skal være basert på kompetansemålene i læreplanen for VG2 Barne- og Ungdomsarbeiderfaget, og opplæringen skal gjøre deltagerne i stand til å bestå den teoretiske delen av fagprøven. Kurset skal ha en varighet på 24 uker. Deltagerne skal i løpet av kurset ut i arbeidspraksis i relevante virksomheter, slik at de kan få praktisk erfaring som øker forståelsen for teorien. Det er et mål at praksisavtalene i størst mulig grad skal munne ut i ordinær ansettelse. Alle deltakerne skal få økt sin arbeidsmarkedskunnskap og få opplæring og bistand i jobbsøking.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=293518.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva