Kompetansegivende kurs, Barne- og ungdomsarbeider

Information

Verhandlungsverfahren
05.05.2013 12:37 (GMT+02:00)
03.06.2013 12:00 (GMT+02:00)
03.06.2013 00:00 (GMT+02:00)

Buyer

NAV Tiltak Oslo NAV Tiltak Oslo
Marianne Torkilseng Marianne Torkilseng
Postboks 311 Alnabru,
0614 Oslo
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Kurset er rettet mot arbeidssøkere som er motiverte for å jobbe med barn og ungdom, og som trenger kompetanseheving for å bedre sine muligheter på arbeidsmarkedet. Målsettingen for kurset er todelt: Deltakerne skal gå opp til den teoretiske delen av fagprøven i barne- og ungdomsarbeiderfaget, og de skal komme ut i relevant arbeid. Alle deltakerne skal i løpet av kurset få kartlagt relevant erfaring og få utarbeidet en plan for oppnåelse av fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Opplæringen skal forberede deltakerne på de arbeidsoppgaver de vil møte som barne- og ungdomsarbeidere, gjennom økt teoretisk kompetanse i faget og relevant erfaring. Fagplanen for den yrkesteoretiske delen av opplæringen skal være basert på kompetansemålene i læreplanen for VG2 Barne- og Ungdomsarbeiderfaget, og opplæringen skal gjøre deltagerne i stand til å bestå den teoretiske delen av fagprøven. Kurset skal ha en varighet på 24 uker. Deltagerne skal i løpet av kurset ut i arbeidspraksis i relevante virksomheter, slik at de kan få praktisk erfaring som øker forståelsen for teorien. Det er et mål at praksisavtalene i størst mulig grad skal munne ut i ordinær ansettelse. Alle deltakerne skal få økt sin arbeidsmarkedskunnskap og få opplæring og bistand i jobbsøking.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=293518.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen