RE-24-05 Veterinærvakt

Informacija apie pirkimą

eForm N16VOL-CN Norwegian national Contract or concession award notice
2024-08-27 12:47 (GMT+03:00)
2024-09-16 13:00 (GMT+03:00)
2024-09-09 13:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

ABAKUS AS ABAKUS AS
Nils Bjørseth Nils Bjørseth
Postboks 128
Engerdalsveien 1809

2440 ENGERDAL
Norvegija
983335543

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Rendalen kommune har til hensikt å inngå kontrakt om kjøp av veterinærvakttjenester for Rendalen vaktdistrikt.

Formålet med anskaffelsen er å dekke oppdragsgivers behov for organisering av klinisk veterinærvakt, jfr. dyrehelsepersonellovens bestemmelser.

Avtalen skal sikre at det blir etablert en tilfredsstillende ordning for klinisk veterinærvakt innen vaktdistriktet, slik at nødvendige veterinærtjenester er tilgjengelig også utenom ordinær arbeidstid. Veterinærvakten er også en nødvendig del av beredskapen mot alvorlig smittsomme dyresykdommer og viktig for å opprettholde god dyrevelferd.

En veterinær har sagt opp sin avtale i den 4-delte vaktturnusen og oppdragsgiver har derfor behov for inngå en avtale for ¼ av vaktturnusen.

Kommunen ønsker at en av veterinærene skal påta seg ansvaret for utarbeidelse og oppfølging av vaktlisten, inkludert å fremskaffe og engasjere vikarer ved kortere fravær.

Ved lengre fravær og manglende veterinærdekning, kan kommunen gjennomføre en suppleringskonkurranse i kontraktsperioden. Dersom en leverandør har flere veterinærer som ønsker å delta i vaktordningen, kan leverandøren inngi flere tilbud, hvert med en navngitt veterinær oppgitt. Leverandøren må i hvert enkelt tilbud spesifisere hvilken navngitt veterinær som tilbys til å utføre vakttjeneste.

Hvert enkelt bud vil bli vurdert som et selvstendig tilbud og vil bli vurdert opp mot alle øvrige tilbud som kommer inn i konkurransen.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang og om vaktdistriktet er tatt inn i bilag nr. 1 Kravspesifikasjon.

Leverandøren skal bruke sin fagkunnskap og kompetanse for å bidra til at kontraktens formål blirivaretatt.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva