Retrieval-Augmented Generation Artificial Intelligence Solutions - Request for information

Informacija apie pirkimą

Nenurodyta
2024-07-16 15:21 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Helene Stunes
Lørenfaret 1C
0585 Oslo
Norvegija
986252932

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Vi søker Retrieval-Augmented Generation Kunstig Intelligens (RAG KI) baserte løsninger (løst beskrevet, løsninger med funksjonalitet for å sømløst integrere informasjonsinnhenting med generativ kunstig intelligens) med et vidt spekter av bruksområder innen offentlig sektor Norge. Vi er interessert i å snakke med leverandører av SaaS/PaaS baserte RAG løsninger samt leverandører av KI modeller (LLMs eller andre) som kan benyttes som del i et RAG-rammeverk. Målet er å finne avtaleområder og fremforhandle rammeavtaler som setter offentlige virksomheter i stand til å ta i bruk KI. På dette stadiet er vi interessert i alle løsninger som kan hjelpe offentlige virksomheter til å bli mer effektive eller øke måloppnåelse.

Vi er åpne for alle typer SaaS-løsninger, både åpen kildekode eller lukket kildekode, og vi ser primært etter produkter/tjenester/verktøy som ikke er dominert av administrerte tjenester. Tilbudte tjenester bør ha fleksibilitet i distribusjon (dvs. skybasert, hybrid eller lokal distribusjon).

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva