Retrieval-Augmented Generation Artificial Intelligence Solutions - Request for information

Information

Uspecificeret
16-07-2024 14:21 (GMT+02:00)

Indkøber

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Helene Stunes
Lørenfaret 1C
0585 Oslo
Norge
986252932

Kort beskrivelse

Vi søker Retrieval-Augmented Generation Kunstig Intelligens (RAG KI) baserte løsninger (løst beskrevet, løsninger med funksjonalitet for å sømløst integrere informasjonsinnhenting med generativ kunstig intelligens) med et vidt spekter av bruksområder innen offentlig sektor Norge. Vi er interessert i å snakke med leverandører av SaaS/PaaS baserte RAG løsninger samt leverandører av KI modeller (LLMs eller andre) som kan benyttes som del i et RAG-rammeverk. Målet er å finne avtaleområder og fremforhandle rammeavtaler som setter offentlige virksomheter i stand til å ta i bruk KI. På dette stadiet er vi interessert i alle løsninger som kan hjelpe offentlige virksomheter til å bli mer effektive eller øke måloppnåelse.

Vi er åpne for alle typer SaaS-løsninger, både åpen kildekode eller lukket kildekode, og vi ser primært etter produkter/tjenester/verktøy som ikke er dominert av administrerte tjenester. Tilbudte tjenester bør ha fleksibilitet i distribusjon (dvs. skybasert, hybrid eller lokal distribusjon).

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark