Kommune-app - marknadsdialog

Informacija apie pirkimą

2023-09-28 09:18 (GMT+03:00)
2023-10-07 00:59 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Sunnfjord kommune Sunnfjord kommune
Anette Randi Sollid
Postboks 338
6802 Førde
Norvegija
921244207

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sunnfjord kommune (oppdragsgivar) inviterer moglege leverandørar av app som kan nyttast til kommunikasjon med innbyggarane i kommunen til marknadsdialog. Kommunen ønsker å undersøke om ein kommuneapp vil bidra til at vi kan få ein meir effektiv kommunikasjon med innbyggarane og besøkande i kommunen. Appen må ha intergrasjonsmogleigheiter til sentrale system som kommunen nyttar, som til dømes Acos.

Sunnfjord kommune (oppdragsgivar) inviterer moglege leverandørar av app som kan nyttast til kommunikasjon med innbyggarane i kommunen til marknadsdialog.

Kommunen ønsker å undersøke om ein kommuneapp vil bidra til at vi kan få ein meir effektiv kommunikasjon med innbyggarane og besøkande i kommunen. Appen må ha intergrasjonsmogleigheiter til sentrale system som kommunen nyttar, som til dømes Acos.

Leverandørar som melder interesse vert invitert til ein-til-ein dialogmøte på inntil to timar. Vi avtalar dag og tidspunkt etter kvart som vi mottek påmeldingar til marknadsdialogen.

I møtet legger vi opp til at leverandøren held ein presentasjon som svarar ut formålet med marknadsdialogen. Kommunen vil stille relevante spørsmål. Leverandørane vert bedt om å sende sine presentasjonar og annan dokumentasjon i etterkant av dialogmøtet.

Vi legg til at deltaking i marknadsdialog forpliktar verken leverandør eller oppdragsgivar til innkjøp.

Marknadsdialogen er ikkje ein del av eit eventuelt innkjøp.

Send påmelding til anette.randi.sollid@sunnfjord.kommune.no innan 6. oktober 2023.

Eventuelle spørsmål kan rettes til same e-postadresse. Ved påmelding oppfordrar vi leverandørane til å sende ønska dag og tidspunkt for møte i veke 42 eller 43.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva