Høring af udkast til udbudsmateriale for ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater

Informacija apie pirkimą

01 - Prior information notice
Netaikoma
2023-01-13 10:39 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Region Syddanmark Region Syddanmark
Karsten Kirkegaard Karsten Kirkegaard
Damhaven 12
7100 Vejle
Danija
29190909

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

I forbindelse med tilrettelæggelsen af udbuddet af ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater til Region Syddanmark, ønskes en forudgående teknisk dialog med interesserede potentielle tilbudsgivere. Den tekniske dialog består i en høring i forhold til de udarbejdede foreløbige udkast til kravspecifikation, tilbudsliste og øvrige væsentlige betingelser for det kommende udbud af ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater til Region Syddanmark Region Syddanmark har udarbejdet et høringsudkast af udbudsmaterialet for ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater til regionens sygehuse. Høringsudkastet består af følgende høringsdokumenter: • Udkast til Kontraktbilag 2 - Kravspecifikation og løsningsbeskrivelse • Udkast til Kontraktbilag 3 - Tilbudsliste • Udkast til udbudsbetingelser • Udkast til kontrakt Ovenstående høringsdokumenter kan downloades under fanen ”Dokumenter” under "Høring af udkast til udbudsmateriale for ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater" i regionens elektroniske udbudssystem EU-Supply. Hvis ovenstående høringsdokumenter indeholder uhensigtsmæssigheder i forhold til kvaliteten af, prisen på og/eller konkurrencen om de(n) udbudte ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater, modtager Region Syddanmark meget gerne skriftlige høringssvar fra potentielle leverandører. Høringssvar bedes fremsendt via EU-Supplys besked-modul med mærket med "Høringssvar ifm.udbud af ryg-gennemlysnings- og navigationsløsning, navigationsutensilier og navigationskompatible implantater i Region Syddanmark”. Deadline for fremsendelse af høringssvar er torsdag d. 26. januar 2023 kl. 12:00 Høringsvilkår Region Syddanmark forbeholder sig ret til at ændre i det udarbejdede udkast til udbudsmateriale på baggrund af de indkomne høringssvar forud for selve udbuddet. Region Syddanmark er dog ikke forpligtiget til at tage højde for de indkomne høringssvar. Bemærk i øvrigt at de oplysninger, som høringssvarene indeholder, kan være underlagt regler om aktindsigt.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva