KK - Enkeltanskaffelse - Utvikling av helhetlig oppgavesystem

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
2019-10-09 10:45 (GMT+03:00)
2019-10-18 14:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Kristiansund kommune Kristiansund kommune
Svein Erik Dyrseth Svein Erik Dyrseth
Kaibakken 2
6509 KRISTIANSUND N
Norvegija
991891919

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kristiansund kommune har ca 2 000 ansatte og en solid digital satsing. Microsoft er valgt som økosystem for samhandling og vi ønsker å få utviklet et oppgavesystem basert på Microsoft sin produktportefølje med Dynamics 365 som motor.
Gjennom prosjektet skal kommunen få et helhetlig system som tar hånd om alle de ulike oppgavene som per nå eksisterer i en rekke ulike fagsystemer og datasett, i mailboksen, i Planner, på Post-it lapper og muntlig. Formålet med oppgavesystemet er å samle alle disse oppgavene på ett sted og å gjøre samhandling om oppgavene smidig og enkel. Du som jobber med å løse en oppgave skal enkelt kunne rapportere status på oppgaven til den som har meldt inn oppgaven og forventer svar (kan være innbygger, leder, medarbeider eller politiker).
Kundens beskrivelse av leveransen følger av bilag 1 til kontrakt.

Tai yra pirmas žingsnis , dviejų žingsnių pirkime. Norėdami pamatyti sekantį žingsnį, bei susipažinti su dokumentais, sekite nuorodą: KK - Enkeltanskaffelse - Invitasjon, Utvikling av helhetlig oppgavesystem

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva