Begrænset udbud af hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 i 451 Oksbøllejren — Etablering af bygning 313 — garage og mandskabsfaciliteter.

Hankinnan yleistiedot

Rajoitettu menettely
16.12.2016 11.05 (GMT+02:00)
20.1.2017 12.00

Hankintayksikkö

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Ved nærværende udbudsbekendtgørelse udbydes hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 i 451 Oksbøllejren.

Udbuddet er en del af det samlede projekt kaldet »Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter« fase 1, som omhandler en generel modernisering af Hærens mandskabsfaciliteter i form af nye og renoverede bade- og omklædningsfaciliteter samt materieldepoter til enkeltmandsudrustning og enhedsmateriel. Derudover ombygges og nybygges et større antal garage- og værkstedsfaciliteter.

Udbuddet omfatter nybyggeri i form af opførelse af en bygning bestående af en standardgarage til 16 køretøjer og en mandskabsbygning med materiel-, bade- og omklædningsfaciliteter til ca. 160 mand samt teknikfaciliteter. Udbuddet omfatter desuden rydning i terræn, herunder flytning af en større mængde jord og eksisterende belægning samt etablering af nye forsyningsledninger og belægninger omkring byggeriet, jf. nærmere afsnit II.2.4).

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600