Begrænset udbud af hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 i 451 Oksbøllejren — Etablering af bygning 313 — garage og mandskabsfaciliteter.

Information

Restricted procedure
12/16/2016 10:05 AM (GMT+01:00)
1/20/2017 12:00 PM

Buyer

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Ved nærværende udbudsbekendtgørelse udbydes hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 i 451 Oksbøllejren.

Udbuddet er en del af det samlede projekt kaldet »Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter« fase 1, som omhandler en generel modernisering af Hærens mandskabsfaciliteter i form af nye og renoverede bade- og omklædningsfaciliteter samt materieldepoter til enkeltmandsudrustning og enhedsmateriel. Derudover ombygges og nybygges et større antal garage- og værkstedsfaciliteter.

Udbuddet omfatter nybyggeri i form af opførelse af en bygning bestående af en standardgarage til 16 køretøjer og en mandskabsbygning med materiel-, bade- og omklædningsfaciliteter til ca. 160 mand samt teknikfaciliteter. Udbuddet omfatter desuden rydning i terræn, herunder flytning af en større mængde jord og eksisterende belægning samt etablering af nye forsyningsledninger og belægninger omkring byggeriet, jf. nærmere afsnit II.2.4).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00