Konkurrenceudsættelse af rengøring

Information

4/30/2015 10:49 AM (GMT+02:00)
5/7/2015 9:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Herning Kommune Herning Kommune
Helle Toft Andersen Helle Toft Andersen
Torvet 5
7400 Herning
Denmark
29189919

Closing date has passed.

Short description

 

Herning Kommune har besluttet at konkurrenceudsætte rengøringen af Herning Kommunes Rådhus, administrationsbygninger, driftsbygninger og biblioteker.

Som et led i at forberede udbuddet bedst muligt, samt at sikre, at udbudsbetingelserne er konforme med markedets generelle forventninger og muligheder, er det blevet besluttet at gennemføre en teknisk dialog med markedet i overensstemmelse med betragtning 8 i udbudsdirektivets præambel, der har følgende ordlyd:

”Inden de ordregivende myndigheder indleder en udbudsprocedure, kan de ved hjælp af en ”teknisk dialog” søge elle modtage rådgivning, der kan benyttes til at udarbejde udbudsbetingelserne, dog forudsat at en sådan rådgivning ikke har til følge, at konkurrence forhindres”.

Den tekniske dialog vil, af hensyn til ressourceforbruget, blive gennemført med et begrænset antal virksomheder på markedet, og Herning Kommune forventer at gennemføre seks (6) individuelle møder, som vil have en maks. varighed på 1½ time.

Såfremt der er flere end seks (6) virksomheder, der anmoder om at blive en del af den tekniske dialog, vil der ske en udvælgelse på grundlag af objektive og saglige kriterier, idet det tilstræbes at gruppen af virksomheder sammensættes på en sådan måde, at den er repræsentativ for markedet set i forhold til:

  • Geografisk opdeling (regional og nationalt)

  • Virksomhedens størrelse – herunder særligt om virksomheden har erfaring med rengøring af større administrative virksomheder (kontorbygninger) 

Opmærksomheden skal henledes på, at det står Herning Kommune frit for at vælge om – og i givet fald hvorledes – konklusionerne fra møderne skal indgå i den efterfølgende beslutningsproces og udformningen af det endelige udbudsmateriale.

Der kan hentes mere information om den tekniske dialog i vedlagte bilag "Opfordring til deltagelse i teknisk dialog".

Anmodning om deltagelse i den tekniske dialog

Til brug for anmodning om deltagelse er udarbejdet vedlagt Bilag A, som skal benyttes og udfyldes af virksomheden med de ønskede oplysninger.

Anmodning om deltagelse skal sendes digitalt via Mercell.dk inden fristens udløb, som er: Torsdag den 7. maj 2015, kl. 9.00.

Alle virksomheder vil modtage besked senest fredag den 8. maj 2015 med oplysninger om, hvem der vil blive inviteret. De virksomheder der inviteres, vil ligeledes blive oplyst om mødetidspunkt og -sted.

Udbudsansvarlig ved Herning Kommune

Helle Toft

Udbudskonsulent

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Teknisk dialog - Opfordring til deltagelse.docx 64 KB
Bilag A - Anmodning om deltagelse i teknisk dialog.docx 53 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00