Markedsdialog - Innbyggertjenester DigiBarnevern

Information

7/2/2021 2:35 PM (GMT+02:00)
8/16/2021 11:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

Trondheim kommune Trondheim kommune
Janne Slåli Janne Slåli
Erling Skakkes gate 14
Postboks 2399 Torgarden

7004 TRONDHEIM
Norway
942110464

Closing date has passed.

Short description

DigiBarnevern inviterer til markedsdialog med potensielle leverandører som har ideer eller leverer løsninger i tilknytning barnevern og sikker innbyggerdialog.

DigiBarnevern er et nasjonalt prosjekt som skal øke kvaliteten i det kommunale barnevernet og sikre raskere og bedre hjelp til barn og unge som trenger det. Målet med digitale innbyggertjenester i barnevernet er å øke forståelsen av de faglige vurderingene i saken og legge bedre til rette for samhandling, slik at barn, unge og foresatte enklere skal kunne medvirke i egen sak, og kommunisere lett og effektivt med barnevernet. Digitale innbyggertjenester i barnevernet vil utformes ved hjelp av brukersentrerte metoder, med høyt fokus på brukskvalitet og tjenestedesign med brukeren i sentrum. Løsningen vil blant annet etableres som del av KS Min side på KS’ FIKS-plattform.

Markedsdialogen bygger på underlaget  fra fagsystemanskaffelsen, som ble publisert vår 2020.
https://www.mercell.com/nb-no/anbud/116243987/digibarnevern---digitalt-fagsystem-til-det-kommunale-barnevernet-anbud.aspx

Formålet med markedsdialogen er å få innspill på hvordan leverandørmarkedet kan bidra til å realisere gode løsninger som imøtekommer DigBarnevern delprosjekt  Innbyggertjenesters målsetninger og målbilde. Vi er avhengig av et tett samspill med fagsystemene for barnevern, og søker et samarbeid med fagsystemleverandørene for å sammen finne de beste løsningene for innbyggerinteraksjon med barnevernet. Vi er også interessert i innspill fra det bredere leverandørmarkedet om ideer og løsninger som kan være relevant for innbyggertjenester for barnevernet.

Invitasjonen er utlyst som en veiledende kunngjøring i Mercell for å ivareta prinsippet om likebehandling og forutberegnelighet. Deltagelse på dialogkonferanse og besvarelser på denne invitasjonen vil ikke forplikte noen av partene i veien videre.

Det legges opp til individuelle nettmøter der hver leverandør kan delta. Påmeldingsfrist innen 16.08.21  
De som ønsker å presentere sine innspill, må levere innspillsnotat med ideer og mulig funksjonalitet på forhånd, innen 23.08.21
Invitasjon med møtetidspunkt og sted blir sendt ut til påmeldte leverandører pr. e-post snarlig etter påmeldingsfristens utløp.  

For ytterligere informasjon om  markedsdialogen, påmelding og deltakelse -
Se vedlegg- Informasjonsnotat Innbyggertjenester Digibarnevern.


All kommunikasjon og innspill fra leverandør til DigiBarnevern skal rettes via kommunikasjonsmodulen i Mercell.  

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00