Innovativ anskaffelse - Digital Støttepsiller - Dialogkonferanse

Information

24.04.2014 09:48 (GMT+02:00)

Buyer

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Eli Aassve Eli Aassve
Klostergata 30
7030 Trondheim
Norwegen
883974832

Short description

St.Olavs Hospital HF v/Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin og Stavne Kompetanse og Arbeid KF er eiere av forprosjekt benevnt Digital Støttespiller. Gjennom arbeidet med oppfølging av rusavhengige i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og i overgang til tilbakeføring til kommuner, er det sammen med pasientgruppen avdekket et behov for et selvhjelpsverktøy som kan bidra til å styrke egen evne til mestring, planlegging og forvaltning av egne liv. Behovet og ideen har vært gjenstand for forprosjektet Digital Støttespiller. Det henvises til ytterligere informasjon i vedlagte pilotnotat.

Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin og Stavne inviterer nå til dialogkonferanse med leverandørmarkedet, for å få informert nærmere om behovet og for å få et bilde av eksisterende marked og gjenstående muligheter/behov inntil et produkt/løsning kan tas i bruk og driftes.

På bakgrunn av dialogfasen vil det bli vurdert om det i første omgang er behov for samarbeid i form av OFU-kontrakt for utvikling av produkt/løsning, før anskaffelse av produktet/løsningen og driften av denne. Hvis dette ikke er nødvendig, hensiktsmessig eller ønskelig hos leverandørene, trenger ikke prosessen å gå via en OFU-kontrakt, men evt direkte i en anskaffelse.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen