Innovativ anskaffelse - Digital Støttepsiller - Dialogkonferanse

Information

24-04-2014 09:48 (GMT+02:00)

Indkøber

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Eli Aassve Eli Aassve
Klostergata 30
7030 Trondheim
Norge
883974832

Kort beskrivelse

St.Olavs Hospital HF v/Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin og Stavne Kompetanse og Arbeid KF er eiere av forprosjekt benevnt Digital Støttespiller. Gjennom arbeidet med oppfølging av rusavhengige i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og i overgang til tilbakeføring til kommuner, er det sammen med pasientgruppen avdekket et behov for et selvhjelpsverktøy som kan bidra til å styrke egen evne til mestring, planlegging og forvaltning av egne liv. Behovet og ideen har vært gjenstand for forprosjektet Digital Støttespiller. Det henvises til ytterligere informasjon i vedlagte pilotnotat.

Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin og Stavne inviterer nå til dialogkonferanse med leverandørmarkedet, for å få informert nærmere om behovet og for å få et bilde av eksisterende marked og gjenstående muligheter/behov inntil et produkt/løsning kan tas i bruk og driftes.

På bakgrunn av dialogfasen vil det bli vurdert om det i første omgang er behov for samarbeid i form av OFU-kontrakt for utvikling av produkt/løsning, før anskaffelse av produktet/løsningen og driften av denne. Hvis dette ikke er nødvendig, hensiktsmessig eller ønskelig hos leverandørene, trenger ikke prosessen å gå via en OFU-kontrakt, men evt direkte i en anskaffelse.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark