Innleie av Rams-rådgiver, ERTMS erfaringsstrekning

Information

Verhandlungsverfahren
31.01.2013 09:40 (GMT+01:00)
13.02.2013 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Jernbaneverket Jernbaneverket
Aksel Tveida Aksel Tveida
Stenersgt 1 D,
0103 OSLO
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Orientering om prosjektet og oppdraget

Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.

Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.

Prosjekter i prosjektenhet UE skal implementere ERTMS (nytt signalsystem for togframføring) pluss oppgradering av flere stasjoner) på Østfoldbanen Østre linje (ØØL). Dette vil være en erfaringsstrekning for videre utbygging av ERTMS i Norge. ERTMS-prosjektet har en kontrakt med Bombardier om leveranse av systemet. Planen er at systemet skal være i drift på strekningen mellom Rakkestad og Sarpsborg høsten 2013. Hele strekningen mellom Ski og Sarpsborg er planlagt satt i drift våren 2015.

Hovedoppgaver som skal utføres:

RAMS- kvalitets- og sikkerhetsleder sitter i ledergruppa for både prosjektenhet UE og for erfaringsstrekningsprosjektet. Lederen vil ha et samordningsansvar for alle prosjekter som foregår i prosjektenheten, men vil ha hovedfokus på erfaringsstrekningen. Hovedoppgaver her vil være:

• Ansvar for at prosjektets styringssystem til enhver tid er oppdatert

• Koordinere og styre alt RAMS- og kvalitetsarbeid i prosjektet

• Arrangere og delta i RAMS-analyser

• Ansvarlig for oppfølging av leverandørens RAMS-arbeid

• Ansvarlig for å initiere å følge opp alle interne og eksterne godkjenninger og tillatelser, være prosjektets bindeledd mot Statens jernbanetilsyn (SJT).

• Sørge for oppfølging mot assessor (ISA), teknisk kontrollorgan (NoBo) og assesserende enhet

• Arrangere og delta i RAMS- og kvalitetsrevisjoner

• Andre RAMS-oppgaver i h.h.t. avtale med leder

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=281192.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilbudsinnbydelse_RAMS-rådg_ERTMS_-_merknader_GJ.pdf 147 KB
HMS-erklæring.pdf 8 KB
Avtale__RAMS-rådgiver__ERTMS.pdf 207 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen