Innleie av Rams-rådgiver, ERTMS erfaringsstrekning

Information

Udbud med forhandling
31-01-2013 09:40 (GMT+01:00)
13-02-2013 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Jernbaneverket Jernbaneverket
Aksel Tveida Aksel Tveida
Stenersgt 1 D,
0103 OSLO
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Orientering om prosjektet og oppdraget

Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.

Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.

Prosjekter i prosjektenhet UE skal implementere ERTMS (nytt signalsystem for togframføring) pluss oppgradering av flere stasjoner) på Østfoldbanen Østre linje (ØØL). Dette vil være en erfaringsstrekning for videre utbygging av ERTMS i Norge. ERTMS-prosjektet har en kontrakt med Bombardier om leveranse av systemet. Planen er at systemet skal være i drift på strekningen mellom Rakkestad og Sarpsborg høsten 2013. Hele strekningen mellom Ski og Sarpsborg er planlagt satt i drift våren 2015.

Hovedoppgaver som skal utføres:

RAMS- kvalitets- og sikkerhetsleder sitter i ledergruppa for både prosjektenhet UE og for erfaringsstrekningsprosjektet. Lederen vil ha et samordningsansvar for alle prosjekter som foregår i prosjektenheten, men vil ha hovedfokus på erfaringsstrekningen. Hovedoppgaver her vil være:

• Ansvar for at prosjektets styringssystem til enhver tid er oppdatert

• Koordinere og styre alt RAMS- og kvalitetsarbeid i prosjektet

• Arrangere og delta i RAMS-analyser

• Ansvarlig for oppfølging av leverandørens RAMS-arbeid

• Ansvarlig for å initiere å følge opp alle interne og eksterne godkjenninger og tillatelser, være prosjektets bindeledd mot Statens jernbanetilsyn (SJT).

• Sørge for oppfølging mot assessor (ISA), teknisk kontrollorgan (NoBo) og assesserende enhet

• Arrangere og delta i RAMS- og kvalitetsrevisjoner

• Andre RAMS-oppgaver i h.h.t. avtale med leder

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=281192.

Filer

Navn Størrelse
Tilbudsinnbydelse_RAMS-rådg_ERTMS_-_merknader_GJ.pdf 147 KB
HMS-erklæring.pdf 8 KB
Avtale__RAMS-rådgiver__ERTMS.pdf 207 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark