Kuntien jätehuoltovastuuseen kuuluvien jätejakeiden kuljetukset Lahden keskusta-alueella takakuormaustyönä (matala jäteauto)

Information

03 - Contract award notice
Offenes Verfahren
19.09.2022 09:32 (GMT+02:00)

Buyer

Salpakierto Oy Salpakierto Oy
Toni Kranttila
Sapelikatu 7
15160 Lahti
Finland
0937458-6

Assignment text

Urakka koskee kuntien jätehuoltovastuuseen kuuluvien jätejakeiden; muovi-, kartonki-, lasi- ja metallipakkausten sekä biojätteiden kuljetuksia takakuormaustyönä Lahden keskusta-alueella (matala jäteauto) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Urakka käsittää jätteen noudon, kuormauksen, kuljettamisen ja toimittamisen tilaajan määrittelemiin vastaanottopaikkoihin. Yksikköhintoihin ei sisällytetä jätteenkäsittelymaksuja, sillä maksua ei peritä urakoitsijalta. Tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt asiat ovat toimeksiantoon sisältyviä vaatimuksia, joiden mukaisesti urakoitsija tarjouksen tekemällä sitoutuu toimeksiannon toteuttamaan. Tarjouskilpailun voittava urakoitsija velvoitetaan hyväksymään palveluhankinnan sisältö sopimukseen sellaisenaan. Tarjous on sitova ja se tulee tehdä Suomen kielellä.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen