Kuntien jätehuoltovastuuseen kuuluvien jätejakeiden kuljetukset Lahden keskusta-alueella takakuormaustyönä (matala jäteauto)

Information

03 - Bekendtgørelse om indgåede kontrakter
Offentligt udbud
19-09-2022 09:32 (GMT+02:00)

Indkøber

Salpakierto Oy Salpakierto Oy
Toni Kranttila
Sapelikatu 7
15160 Lahti
Finland
0937458-6

Tildelingsinformationer

Urakka koskee kuntien jätehuoltovastuuseen kuuluvien jätejakeiden; muovi-, kartonki-, lasi- ja metallipakkausten sekä biojätteiden kuljetuksia takakuormaustyönä Lahden keskusta-alueella (matala jäteauto) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Urakka käsittää jätteen noudon, kuormauksen, kuljettamisen ja toimittamisen tilaajan määrittelemiin vastaanottopaikkoihin. Yksikköhintoihin ei sisällytetä jätteenkäsittelymaksuja, sillä maksua ei peritä urakoitsijalta. Tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt asiat ovat toimeksiantoon sisältyviä vaatimuksia, joiden mukaisesti urakoitsija tarjouksen tekemällä sitoutuu toimeksiannon toteuttamaan. Tarjouskilpailun voittava urakoitsija velvoitetaan hyväksymään palveluhankinnan sisältö sopimukseen sellaisenaan. Tarjous on sitova ja se tulee tehdä Suomen kielellä.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark