Automatisert kjøretøykontrollpost

Information

16-05-2016 13:45 (GMT+02:00)

Indkøber

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
Lise Engerud Lise Engerud
Pb 8129 Dep
0032 Oslo
Norge
974 761 424

Kort beskrivelse

Dette er en Request for Information, RFI.

For å få et realistisk mulighetsrom for en eventuell fremtidig anskaffelse, ønsker DSS å innhente informasjon fra markedet i forkant.

DSS benytter pr i dag operativt mannskap for å akkreditere og gjennomsøke kjøretøy ved innpassering av kjøretøyperimetersikringen i departementsfellesskapet. Med gjennomsøk menes en enkel inspeksjon av kjøretøyet for detektere eventuelle farlige eller forbudte gjenstander som ikke tillates inn på departementsområdet. DSS ønsker å utrede muligheten for å effektivisere kjøretøykontrollen ved å innføre tekniske løsninger og/ eller andre driftsformer som vil muliggjøre reduserte bemanningskostnader, samtidig som et høyt sikringsnivå beholdes.

DSS har begrenset kunnskap om hvilke muligheter som finnes i markedet, men ser for seg noen mulige alternativer:

•Løsning bestående av helautomatisert røntgen med kapasitet for alle kjøretøytyper, mulighet for full fjernstyring osv.

•Løsning bestående av helautomatisert røntgen for person- og varebiler (unntak for større lastebiler som må kontrolleres på annen måte).

•Kombinert løsning bestående av en understellsskanner (UVMS) i integrasjon med inspeksjonskamera og eventuelt sniffere (partikkeldetektorer), skiltgjenkjenning, biometri, kortleser mv.

•Annen teknologi og løsningsalternativer aktuelle for kontroll av kjøretøy. Eksemplene over er ikke uttømmende. Interessentene står fritt til å foreslå andre løsningsforslag i denne prosessen.

Se vedlagte RFI for nærmere informasjon og veiledning for utfylling av besvarelsen.

Filer

Navn Størrelse
RFI%20.docx 48 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark