11-2009 Lederutvikling - Prekvalifisering

Information

02 - Udbudsbekendtgørelse
04-05-2009 15:48 (GMT+02:00)
05-06-2009 12:00 (GMT+02:00)
05-06-2009 12:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Forsvarets Forskningsinstitutt Forsvarets Forskningsinstitutt
Frank Arne Hermansen Frank Arne Hermansen
Postboks 25
2007 KJELLER
Norge
970963340

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har utarbeidet en handlingsplan for hvordan vårt strategiske mål om å utvikle motiverende og inspirerende ledere som evner å kommunisere klare mål, som stiller krav og gir tilbakemelding til sine medarbeidere kan nås.
Som en del av denne handlingsplanen vil FFI vil anskaffe et lederutviklingskurs høsten 2009. Lederutviklingskurset skal være et obligatorisk kurs for samtlige ledere på FFI, og skal på sikt tilbys nye ledere i løpet av første eller andre året som leder. Kurset skal være relevant for den enkelte leder uavhengig av nivå. Det skal være et helhetlig program som skal tilpasses FFI som en kunnskapsintensiv forskningsvirksomhet. Formålet med lederutviklingskurset er å tilføre ledere kunnskap som medfører økt forståelse for lederrollen, med spesiell vekt på ledelse av mennesker og team. Kurset skal bidra til å utvikle FFIs lederkultur og organisasjonskultur slik at denne støtter opp under ambisjonene i våre strategiske mål. Anskaffelsen er et oppdrag for gjennomføring av en kursrekke i perioden okt 2009 til okt 2013. Kontraktsperioden er 2 år med opsjon på å forlenge kontrakten med de samme betingelser med 1+1 år slik at en mulig kontraktslengde blir 4 år. FFI ser for seg at hvert kurs skal bestå av fire samlinger á tre dager, totalt tolv dager, gjennomført over ett år. Maksimum deltakere pr. kurs vil være 20. Kurset skal utvikles og skreddersys i nært samarbeid med oppdragsgiver for å sikre tilstrekkelig tilpasning til målgruppen og oppdragsgivers behov og organisasjonskultur.

FFI vil foreta en anskaffelse etter 2-trinnsmodellen med prekvalifisering hvor minst 3 og maksimalt 8 leverandører får anlendning til å levere tilbud. (se punkt VI.3 for mer informasjon).

FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Instituttet er organisert som et forvaltningsorgan med særskilte fullmakter, med eget styre. FFI er Forsvarets sentrale forskningsinstitusjon og har til formål å drive forskning og utvikling for Forsvarets behov. FFI er også rådgiver for Forsvarets strategiske ledelse. Spesielt skal instituttet se på trekk ved vitenskapelig og militærteknisk utvikling som kan påvirke forutsetningene for sikkerhetspolitikken eller forsvarsplanleggingen.
Instituttet er prosjektorganisert på avdelingsnivå, der prosjektlederne har både fag- og personalansvar.  Virksomheten har i underkant av 700 ansatte, hvorav ca 460 er vitenskapelig ansatte med høyt kunnskapsnivå, med hovedvekt på teknisk vitenskapelige fag. Det er i underkant av 200 ansatte i stabsdelen, som utøver service- og støttefunksjoner. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre avdeling i Horten.

Alle tilbud og all kommunikasjon skal gå igjennom Mercell Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). Dette for å sikre likebehandling av leverandører og loggføring av prosessen. Hvis det er behov for hjelp eller det er andre spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med Mercell support 21 01 88 60 ved Ragnar Synstad eller Rune Johansen Eventuelt etter 1700: Une Moslet 97 58 92 62.

Filer

Navn Størrelse
PREKVAL-LED_v4.pdf 155 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark