RFI - Nytt system for registrering av skift/turnus og tidsregistrering

Information

Förhandsmeddelande
01 - Förhandsmeddelande
2018-10-10 15:09 (GMT+02:00)

Inköpare

Trondheim kommune Trondheim kommune
Roar Næss Roar Næss
Erling Skakkes gate 14
Postboks 2399 Torgarden

7004 TRONDHEIM
Norge
942110464

Kort beskrivning

Markedsundersøkelse om leverandører som tilbyr system for registrering av skift/turnus og ordinær tidsregistrering (flexitid)
Trondheim kommune har initiert et prosjekt for å vurdere dagens system for registrering av skift/turnus og vanlig tidsregistrering. Løsningen kan være en applikasjon installert i Trondheim kommunes driftsmiljø eller en skyløsning.

Som en del av dette arbeidet ønsker vi gjennom denne RFI å identifisere mulige leverandører av slike løsninger. Vi ønsker å lære mer om hva som finnes i markedet og de trender som er rundt dette temaet, slik at vi kan bli i stand til å etablere en god og fremtidsrettet skift/turnus og tidsregistreringssystem for ansatte i Trondheim kommune. Vi er interessert i få tilbakemeldinger om tilgjengelig kompetanse og erfaringer som understøtter Trondheim kommune sine behov i et tidsriktig registringssystem (se nærmere beskrivelse senere i dokumentet).

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige