Kontrakt om målesonder til marin overvågning

Information

Öppet förfarande
2018-02-12 08:53 (GMT+01:00)
2018-03-16 12:00

Inköpare

Miljøstyrelsen Miljøstyrelsen
Christian Hjorth-Hansen Christian Hjorth-Hansen
2100 København Ø
Danmark
25798376

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Miljøstyrelsen skal anskaffe ti nye målesonder med option på fem yderligere ("Sonderne") til marin overvågning til erstatning af de nuværende, der er blevet forældede. Sonderne bruges i forbindelse med gennemførelsen af natur- og miljøovervågningsprogrammet (NOVANA) til at foretage hydrografiske målinger i de indre danske farvande, hvor man måler parametrene: salinitet, temperatur, tryk, ilt, fluorescens og lys. Sonderne består af et integreret måleudstyr, hvor alle delkomponenter til at foretage målingerne er sammenbygget i én Sonde.

Sonderne vil være i brug året rundt. Størrelsen af de fartøjer hvorfra Sonderne betjenes, varierer en del. Der er dels en del mindre trailerbare både og nogle større miljøskibe. Disse fartøjer er fordelt på følgende lokaliteter: Nordjylland (Ålborg), Midtjylland (Herning), Østjylland (Randers), Bornholm, Storstrøm (Nykøbing Falster), Fyn (Fåborg), Sydjylland (Gram), Nordsjælland (Græsted). Se videre afsnit II.2.4).

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige