Projektkonkurrence — Læringshus Nærheden.

Information

Selektivt förfarande
2017-03-21 09:21 (GMT+01:00)
2017-04-26 12:00

Inköpare

Høje Taastrup Kommune, Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune, Center for Ejendomme og Intern Service
Jette Kyung Jin Hansen Jette Kyung Jin Hansen
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Høje-Taastrup Kommune udbyder i projektkonkurrence opførelse af Læringshus Nærheden. Høje-Taastrup vil med Læringshuset bygge fremtidens skole. En skole, der klæder sine elever på til at agere i et globaliseret, gennemdigitaliseret samfund i hastig forandring. Læringshuset bliver den første skole i Danmark, måske i verden, der fra bunden er bygget til at understøtte de såkaldte 21st Century Learning Skills (Kreativitet, Kommunikation, Kritisk tænkning og »Kollaboration«). Et eksperimenterende science univers, hvor kreativitet, entreprenørskab og tværfaglige samarbejder er nogle af grundpillerne. En institution hvor børn og unge får lov til at lege, bygge, problemløse og ide-udvikle, hvor de nyeste digitale teknologier vil være tilstede og spille en central rolle i elevernes daglige arbejde. Læringshuset vil være et byens hus, der er åbent 24/7 og som inviterer til samarbejde både i lokalsamfundet såvel som globalt.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige