Udbud med forhandling af Multihygiejne badestole.

Information

Förhandlade förfaranden under konkurrens
2017-04-11 10:19 (GMT+02:00)
2017-05-02 12:00

Inköpare

Aarhus Kommune, Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune, Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg
Maiken Ulsøe Maiken Ulsøe
Søren Frichs Vej 36M, Aarhus
8230 Åbyhøj
Danmark
55133018

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Udbuddet omfatter en Rammeaftale vedrørende levering af fabriksnye Multihygiejne badestole inkl. tilbehør, reservedele samt introduktions- og konsulentydelser. Der indgås Rammeaftale med 1 leverandør. Rammeaftalen henvender sig primært til Magistratsafdeling for Sundhed og Omsorgs virkeområde. Rammeaftalen er dog gældende for hele Aarhus Kommune i det omfang, der opstår et indkøbsbehov indenfor området. Den tilbudte løsning skal kunne anvendes som APV-hjælpemiddel i forbindelse med den personlige pleje af borgere uden gangfunktion og med betydelig nedsat funktionsevne, som ikke er i stand til selvstændigt at gå på toilettet, udføre øvre og nedre hygiejne, tage bad, tørre sig, tage tøj af og på. Løsningen skal kunne anvendes af én eller flere hjælpere i forbindelse med ovenstående ADL-aktiviteter. Der ønskes et hjælpemiddel, der understøtter den daglige, personlige pleje og sikrer, at hjælperen eller hjælperne skal anvende færrest mulige ressourcer og arbejdsgange.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige