Kunngjøring om konkurranse for å utvikle webkurs for personer som jobber i eller med ungdomsskolekantiner

Information

Öppet förfarande
2016-10-18 06:54 (GMT+02:00)

Inköpare

Opplysningskontoret for frukt og grønt Opplysningskontoret for frukt og grønt
Hedda Refsum Hedda Refsum
Økern torg 1
0510 Oslo
Norge
983 084 915

Tilldelningsinformation

Opplysningskontoret for frukt og grønt inviterer til anbudskonkurranse om leveranse av et e-læringsprogram for kantinekurs for personer som jobber med eller i kantiner/matboder i ungdomsskoler.

Kantinekurset skal inneholde både teori, inspirasjon, praktiske råd, og målet er å bidra til at norske ungdomsskoler har et tilbud som er i tråd med Nasjonal faglige retningslinje for mat og måltider i skolen utgitt av Helsedirektoratet.

Helsedirektoratet og OFG har tidligere utviklet informasjonsmateriell, et kurskonsept og andre former for kompetanseheving og ideutveksling/inspirasjon til bruk i kantinekurs for videregående skoler og arbeidsliv. På bakgrunn av blant annet dette skal det i første omgang lages en pilot som skal testes hos målgruppen. Det utvikles parallelt med webkurset opplegg for fysiske kurs. Nettkurset og kursopplegg til de praktiske kursene skal henge sammen, men kunne gjennomføres uavhengig av hverandre. Kursene skal utvikles sammen med målgruppen. Verktøyet må være fleksibelt nok til å passe de fleste former for ungdomsskolekantiner.

Det faglige innholdet i e-læringsprogrammet vil Helsedirektoratet ha ansvar for og Helsedirektoratet vil eie programmet.



Kontraktstildeling
Tittel: Oppdragsavtalen Avtale om utrednings- og utviklingsoppdrag fra Konsulent
Dato for kontraktstildeling: 18-09-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Storyboard AS987825669, Tollbugata 7, 0152 Oslo, NO.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige