Udbud af facility management for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Information

Konkurrenspräglad dialog
2016-11-03 09:13 (GMT+01:00)
2016-12-02 13:00

Inköpare

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Senita Vaizovic Kontorchef Senita Vaizovic
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Hidtil har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses facility managementopgaver været løftet dels via to store integrerede facility managementkontrakter dækkende etablissementerne i hhv. Østdanmark og Vestdanmark, dels via to større aftaler om drift og vedligehold af tekniske basisinstallationer samt via rammeaftaler og mindre servicekontrakter. Ejendomsstyrelsen samler nu ovennævnte i én samlet kontrakt, ligesom der foretages en øget udlicitering af eksisterende og nye serviceområder.

Pga. kontraktgenstandens omfang, kompleksitet og tværfaglighed ønsker Ejendomsstyrelsen at finde en stærk samarbejdspartner, der i parternes fælles interesse har fokus på at optimere facility managementindkøbet og derigennem løbende reducere de samlede omkostninger, uden at kvalitetsniveauet forringes. Den kommende partnerskabsaftale vil indeholde en særlig incitamentsstruktur med en høj grad af risiko og gevinstdeling mellem parterne.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige