Pressearbeid Tyskland for levering til Innovasjon Norge

Information

Öppet förfarande
2015-11-04 09:31 (GMT+01:00)
2015-12-18 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Innovasjon Norge Innovasjon Norge
Hilke von Hoerschelmann Hilke von Hoerschelmann
Akersgata 13
0158 Oslo
Norge
986399445

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Innovasjon Norge i Hamburg, Tyskland ønsker å kjøpe tjenester til kontorets pressearbeid – først og fremst i forbindelse med presseturer og tekster.

Hvert år inviterer presseavdelingen journalister på individuelle og gruppepresseturer til partnerdestinasjoner i Norge.

Per år arrangerer Innovasjon Norge ca. 15 gruppepresseturer som vanligvis varer opp til fem dager. Vanligvis deltar maks. 8 journalister per gruppepressetur. Innovasjon Norge ønsker seg et byrå som arrangerer disse gruppepresseturene selvstendig på Innovasjon Norges vegne. Opp til to tredjedeler av presseturene kan ledsages av byrået på Innovasjon Norges vegne.

Innovasjon Norge arrangerer også individuelle presseturer. Byrået skal være i stand til også å hjelpe med organisering av disse etter behov.

Innovasjon Norge sender ut pressemeldinger. Byrået skal i avstemning med Innovasjon Norge gjøre research, filtre temaer og skrive meldingene. Innovasjon Norge overtar distribusjonen.

Dessuten ønsker Innovasjon Norge at byrået kan overta diverse skriveoppgaver etter behov. Dette gjelder også tekster som ikke har reiseliv som tema men de andre sektorene Innovasjon Norge jobber med i Tyskland.

Vi ønsker å inngå rammeavtale med et byrå som kan levere disse oppgavene på bakgrunn av våre marketingkampanjer. Byrået skal kunne vise en høy grad av kunnskap om hvordan slikt kampanjearbeid fungerer.

Utover de ovennevnte tjenestene i forbindelse med vårt operative pressearbeid vektlegger vi at PR-byrået har ferdigheter innen aktivt pressearbeid, målrettet plassering av temaer og historier om Norge i tysktalende medier etter kundens bestilling.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Pressearbeid DE 2015 03.11.xlsx.docx 94 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige