Høringsrunde vedr. stationære og bærbare computere, workstations og skærme.

Information

Ej tillämpligt
2015-10-19 08:17 (GMT+02:00)

Inköpare

Danmarks Tekniske Universitet Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kongens Lyngby
Danmark

Kort beskrivning

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) ønsker at gennemføre en høringsrunde for at få testet kravspecifikation i markedet vedr. Stationære og bærbare computere og Workstations, samt pc-skærme forud for Begrænset EU-udbuds proces. Interesserede producenter og distributører kan indhente kravspecifikationsmateriale ved at skrive til e-mail: jotri@adm.dtu.dk.

Høringsrunde afsluttes d. 5.11.2015.

Høringsrunden består pt. af 3 delaftaler, hvilket DTU dog forbeholder sig ret til at ændre på inden begrænset EU-udbud proces.

Der gennemføres en anonymiseret spørgsmål/svar runde i forbindelse med denne høringsrunde, hvor spørgsmål bliver offentliggjort og DTU vil svare, så andre også har mulighed for at kommentere og stille nye spørgsmål. DTU ønsker med denne høringsrunde, at sikre at konkurrencen af de udbudte varer fastholdes, så flere kan byde på opgaven.

Danmarks Tekniske Universitet forbeholder sig ret til at inkludere andre danske universiteter som ordregiver/optionel ordregiver i det begrænset EU-udbud, som forventes af blive igangsat efter gennemført høringsrunde.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige