Prosjekt Tryggere hverdag - trygghetsalarmtjenester og produkter

Information

2015-08-18 20:23 (GMT+02:00)

Inköpare

Bærum kommune Bærum kommune
Ann-Kristin Smilden Ann-Kristin Smilden
Arnold Haukelands plass 10
1304 Sandvika
Norge
935478715

Kort beskrivning

Bærum kommune har i samarbeid med Asker kommune besluttet at det skal igangsettes et arbeid for å anskaffe responssentertjenester og trygghetsskapende produkter basert på en digital plattform. Anskaffelsen er organisert i prosjektet Tryggere Hverdag.

Asker kommune og Bærum kommune sin hovedmålsetting i prosjektet/anskaffelsen er:

•Tilrettelegge for at kommunene skal kunne skalere bruken av velferdsteknologi for hjemmeboende og gjennom det bidra til forebygging, økt trygghet og mestring for brukere av kommunale helse og omsorgstjenester samt effektive tjenester innfor helse og omsorgssektoren.

•Sikre at tjenestene og produktene som anskaffes møter utfordringene og mulighetene som vi står ovenfor nå og i framtiden på en god og robust måte.

Asker kommune og Bærum kommune har i dag felles avtale om kjøp av alarmmottak og utrykningstjenester fra Sos International AS. Totalt har de to kommunene ca. 2400 trygghetsalarmer.

Asker kommune og Bærum kommune inviterer i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling til dialogkonferanse i Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27 Majorstuen den 18.september 2015.

Se vedlagt dokument for mer informasjon og påmelding.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Prosjekt Tryggere hverdag.pdf 522 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige