Anskaffelse av 1 stk. Transportabel ECMO Cardiohelp til klinikk for Thoraxkirurgi ved St. Olavs Hospital HF.

Information

2015-04-20 11:42 (GMT+02:00)

Inköpare

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Anita Antonsen Sand Anita Antonsen Sand
Olav Kyrres gt 6
7006 Trondheim
Norge
883974832

Tilldelningsinformation

Det er besluttet at St. Olavs Hospital HF (Org.nr. 883 974 832) skal anskaffe 1 stk. transportabel ECMO (Extra Corporeal Membran Oksygenering) Cardiohelp til klinikk for Thoraxkirurgi ved St. Olavs Hospital HF.

Utstyret må bestå av Cardiohelp konsoll med tilhørende stativ, nødsveiv og varmeenhet. I tillegg må utstyret være transportabelt, da klinikken har et samarbeid med Oslo Universistetssykehus om overflytting av kritisk syke pasienter.

Det finnes ingen andre aktuelle leverandører på markedet, enn Maquet Nordic Norway som kan levere ECMO-utstyr med beskrevne funksjonaliteter.

Statens Luftambulanse har pr. i dag utstrakt bruk av ECMO-utstyr fra leverandør Maquet Nordic Norway. For å unngå hjertestans, må utstyret kunne benyttes kontinuerlig fra luftambulansen og inn i sykehuset til pasienten er ferdigbehandlet. Utstyret må således kunne sambrukes med luftambulansen og vil bli brukt som innbytte mot pasienttransport med luftambulanse. Oslo Universitetssykehus har med seg en tilsvarende utlånsenhet oppover til St. Olavs Hospital i bytte mot det ECMO-apparatet som følger pasienten til Oslo. Sykehuset har derfor standardisert utstyrsparken gjennom sambruk med luftambulansetjenesten.

De ambulansefly/ambulansehelikopter som benyttes i dag, har etter lang tids uttesting blitt godkjent for å kunne frakte ECMO-utstyr av typen Maquet Cardiohelp, og annet ECMO-utstyr kan således ikke benyttes om bord i Statens Luftambulansetjeneste.

I tillegg har klinikken allerede utstrakt opplæring av alle ansatte som benytter ovennevnte utstyr, og det er således ressursbesparende å kjøpe utstyret fra samme leverandør.

Utstyret som skal anskaffes er helhetlig vurdert, slik at det vil være av kliniske, tekniske, ressurs-, samt økonomiske hensyn at dette utstyret blir anskaffet i fra Maquet Nordic Norway.

Anskaffelsens verdi er anslått til ca. 790.000,- inkl. mva.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av 1 stk. Transportabel ECMO Cardiohelp til klinikk for Thoraxkirurgi ved St. Olavs Hospital HF
Dato for kontraktstildeling: 27-04-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
MAQUET NORDIC NORWAY988065404, Thormøhlens gate 53C, 5006 BERGEN, NO, Telefon: +47 90948123, Nettadresse (URL): http://www.maquet.com.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige