Dialogmøter - Reklameoperatør for rullende materiell og kollektivterminaler

Information

2014-11-24 21:57 (GMT+01:00)

Inköpare

Skyss Skyss
Lars Hilles gate 20 B
5008 Bergen
Norge
992051825

Kort beskrivning

Denne veiledende kunngjøringen er en invitasjon til dialogmøter hvor Hordaland fylkeskommune v/Skyss vil åpne for dialog med leverandørmarkedet om den fremtidige anskaffelsen av reklameoperatør for drift, vedlikehold og salg av reklameflater på rullende materiell (buss, bybane og båt) og kollektivterminaler (terminaler som ikke er en del av veivedlikeholdet) i Bergen/omegn. Det ovennevnte er en del av forberedelsen til inngåelsen av tjenestekonsesjonskontrakt med en reklameoperatør etter konkurranse med forhandlinger.

Dialogmøtene vil gjennomføres som enkeltmøter med en og en leverandør. Formålet med disse en-til-en møtene er å få relevante innspill fra leverandørene i markedet.

Dokument med ytterligere informasjon om prosjektet, gjennomføringen av dialogmøtene, politisk mandat for prosjektet og den videre prosessen, vedlegges denne veiledende kunngjøringen.

Oppdragsgiver estimerer at konkurransegrunnlag vil bli kunngjort i Q1 2015.

Oppdragsgiver har tatt en foreløpig beslutning om at kontrakten for rullende materiell og kollektivterminaler gjennomføres som én kontrakt. Dialogen med markedet vil imidlertid kunne påvirke den endelige beslutningen. Oppdragsgiver ber derfor om at leverandørene ser bort fra at det står “nei“ nedenfor, da dette feltet måtte fylles ut med enten “ja“ eller “nei“.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Statusnotat_dialogmøter.pdf 223 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige