Software til håndtering og udvikling af skabeloner til ATP

Information

101 - Varor och tjänster
2013-11-29 16:40 (GMT+01:00)
2013-12-11 13:00 (GMT+01:00)
2013-12-05 13:00 (GMT+01:00)
Nej

Inköpare

ATP= ATP=
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Danmark
13496803

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

I forbindelse med en generel opdatering af ATP’s visuelle identitet er det besluttet også at opdatere Microsoft Office-pakken, så det bliver lettere at udarbejde dokumenter, der overholder retningslinjerne for den visuelle identitet. Dette omfatter en generel oprydning i layoutmulighederne i Microsoft Office-pakken, et udvidet skabelonsystem og nye skabeloner. Opdateringen omfatter Outlook, PowerPoint, Word og Excel og skal rulles ud på alle ca. 2200 medarbejderes PC’ere.

Foruden ovenstående skal løsningen indeholde undervisning så som ”klasserumsundervisning”, mulighed for e-learning/, ”intro-video” samt udarbejdelse af undervisningsmaterialer i brugen af system og skabeloner. Omfanget heraf defineres nærmere i implementeringsprocessen.

ATP efterspørger en løsning, der fungerer som en integreret del af Microsoft Office-pakken. Der efterspørges en generel oprydning i alle ATP’s nuværende skabeloner i Microsoft Office-produkter, dvs. Outlook, PowerPoint, Word og Excel, så det er lettere og mere overskueligt at vælge typografier, farver osv. der er on brand i henhold til ATP’s visuelle identitet, som er beskrevet nærmere i ATP’s Designmanual.

PowerPoint er det mest udbredte og mest visuelle format i Microsoft Office-pakken, hvorfor den væsentligste og mest omfattende opgave ligger i udbygningen af skabelon- og slidehåndtering i PowerPoint. Der ønskes et system, der giver bedre mulighed for at understøtte udformningen af PowerPoint præsentationer, så disse er i overensstemmelse med ATP’s visuelle identitet. Løsningen skal gerne omfatte udvikling af standardskabeloner samt standardsoftware til styring og deling af standardskabeloner og -slides. Løsningen skal ligeledes omfatte relevante softwareopdateringer og teknisk support i aftalens løbetid.

Til Microsoft Word ønskes et system til håndtering af ATP’s mange forskellige skabeloner. Der ønskes et system, der overskueliggør udvalget af skabeloner, og hvor skabeloner let kan tilføjes og opdateres. Opdateringer skal kunne håndteres centralt fra Koncernkommunikation og umiddelbart derefter være tilgængelige på alle PC’er i ATP. Løsningen skal ligeledes her omfatte relevante softwareopdateringer og teknisk support i aftalens løbetid.

Udover selve Løsningen skal leverandøren bistå ATP i nødvendigt omfang med konsulentbistand ved ændringer i ATP’s Designmanual, herunder fx ATP’s visuelle identitet, og i forbindelse med bl.a. opsætning og tilpasning mv. af nye skabeloner, slides, dokumenter, osv., som ATP ikke selv har den fornødne kompetence eller kapacitet til at udføre. 

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Udbudsmateriale Software til håndtering og udvikling af skabeloner til ATP.zip 971 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige