Hitra kommune - Livsstil- og folkehelsesenter

Information

Öppet förfarande
2013-10-11 15:37 (GMT+02:00)
2013-11-08 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Hitra kommune Hitra kommune
Rådhuset,
7240 Hitra
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Hitra kommune innbyr med dette til åpen totalentreprisekonkurranse for ombygging og nybygg ved Hitra Helsetun for etablering av Livsstil- og Folkehelsesenter i Fillan, Hitra.

MÅLSETTING

For deler av Hitra Helsetun planlegges, riving, nytt tilbygg og ombygging av eksisterende arealer for å etablere Livsstil og folkehelsesenter.

Det skal legges til rette for energiløsninger med fokus på miljø og bærekraft.

Hitra Helsetun med Hitra storkjøkken KF, Ambulansestasjon og Hitra legekontor skal være i full drift i byggeperioden. Arbeidene i forbindelse med sammenbygging av eksisterende og nytt anlegg skal planlegges slik at kontinuerlig drift av helsetun og kjøkken opprettholdes. Svømmehall og bowlinghall skal også være i drift under arbeidene.

EKSISTERENDE SITUASJON

Hitra Helsetun består i dag av sammensatte bygninger i en og to etasjer med sykehjem, helsestasjon, legesenter, kantine, resepsjon, hjemmehjelpsbase og div. kontorer.

FUNKSJONSPROGRAM

Deler av yttervegg mot indre tun i eksisterende 1 etasjes helsestasjon rives for tilknytning av tilbygg. Deler av yttervegg mot garderober for svømmehall rives, svalgang utvides og gjenbygges med tilbygg.

Tilbygg skal inneholde: Felles resepsjon og venterom for legesenter og helsestasjon. Kontor for vaktmester, audiograf, HC toalett og renholdsrom. Utvidet svalgang skal inneholde treningssenter med kontor, hvilerom og teknisk rom.

Ombygging i eksisterende bygg, nytt innhold:

Kontorer for familietjenesten, møterom, privat fysioterapi, kontor for kiropraktor, garderober/dusjer for treningssenter. Garderober for svømmehall ombygges, det etableres ny inngang til garderober svømmehall via felles vindfang med bowlinghall.

Deler av eksisterende legesenter skal bygges om, nytt laboratorium med venterom og HC toalett, bakrom for felles resepsjon, sosialt rom og postrom.

I dagens 1 etasje del B skal det foretas ombygging og lite tilbygg for ny hjemmehjelpsbase og vaskesentral. Det skal også bygges nytt vindfang/inngang til seremoni og bårerom.

Nytt vent.aggregat for tilbygg plasseres i eksist. teknisk rom over legesenter.

Nytt vent.aggregat for garderober svømmehall plasseres i nytt tekn.rom.

Nytt vannbåret lavtemperatur varmeanlegg etableres i nye og ombygde arealer.

Nye tele/data og elektriske anlegg etableres i nye og ombygde arealer.

Publikumsadkomst til tilbygg og alle ombygde arealer skal skje via eksisterende hovedinngang til helsetunet. Ny personalinngang/rømningsvei etableres i tilbygg.

AREALER

Bebygd areal tilbygg inkl. svalgang: ca.390 m2

Bruttoareal tilbygg inkl. svalgang: ca. 358 m2

Brutto berørte arealer ombygging legesenter: ca. 92 m2

Brutto berørte arealer ombygging helsetun, 1 etasje: ca. 456 m2

Fullstendig konkurransegrunnlag er lagt som vedlegg til denne utlysningen. Det forutsettes at tilbydere melder interesse via funksjonen for dette i Doffin. Konkurransegrunnlaget blir da tilgjengelig elektronisk.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=307934.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Tilleggsdokumenter-OCT205349.zip 20,19 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige