Indkøb af udstyr til virologiske

Information

2013-06-24 16:44 (GMT+02:00)
2013-07-08 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Region Nordjylland Region Nordjylland
Nana Louw Nana Louw
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Klinisk Biokemisk Afdeling ved Aalborg Universitetshospital har i mere end 20 år arbejdet med PCR- baserede kvantiterede virusundersøgelser.

Der udføres aktuelt kvantiteret undersøgelse for Hepatitis B virus(HBV), Hepatitis C virus(HCV), Human immundefekt virus type 1 og 2(HIV-1, HIV-2), Hepatitis D virus(HDV) og Cytomegalovirus(CMV). Herudover udføres HBV og HCV genotypning, samt undersøgelse for HBV-precore og Core promotor mutationer og HBV - og HCV resistensundersøgelse. Endelig udføres hel genome sekventering af HBV og HCV med såvel Sanger sekventering, som ultra deep sequencing til forskningsmæssig brug.

Flere af afdelingens nuværende in house analyser er "3. generations analyser". Der har været en rivende udvikling indenfor dette område på såvel kvalitet som hands-on-time og svartid. Der udføres ca. 12.000 avancerede molekylær diagnostiske virusanalyser årligt.

Der er et ønske om akkreditering af laboratoriet, Region Nordjylland har derfor valgt at de hyppigste analyser skal overgå til kommercielle kits.

Det er specielt kravene om sporbarhed og ønsket om at være opdateret på, og at kunne finde nye varianter af de fire hyppigst undersøgte virus, der har medført at vi nu går i udbud.

Der ønskes i tilbudsmaterialet både en pris pr. analysesvar, hvor instrumentprisen er indregnet og en pris pr. analysesvar uden indregning af instrumentprisen. Det skal understreges at der ønskes priser pr. afgivet valideret svar og ikke pr. test.

Udbuddet vedrører indkøb af udstyr til udførelse af følgende virologiske analyser:

Kvantitativ HBV-DNA, - HCV-RNA, - HIV-RNA og - CMV-DNA

Udstyret skal omfatte oprensning, amplifikation og detektion samt svaraflevering til Labka2.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Annoncering udstyr til Virologiske analyser.doc 241 KB
Spørgsmål og svar nr.1.doc 41 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige