Styreystem MBK, Hønefoss Fjernvarme.

Information

Förhandlat förfarande
2013-02-18 09:26 (GMT+01:00)
2013-03-19 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Hønefoss Fjernvarme Hønefoss Fjernvarme
Kjetil Bockmann Kjetil Bockmann
Follumveien 100,
3515 Hønefoss
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Anskaffelsen omfatter utvidelse av eksisterende Siemens PCS7 system for Multibrenselkjel (MBK) på Follum for Hønefoss Fjernvarme.

Anskaffelsen omfatter bl.a.:

* Komplett programmering / konfigurering og gjennomføring av FAT for ny styring og skjermbilder for MBK. Dette inkluderer også integrering med styring som allerede er bygd om i MBK og kommunikasjon med andre styresystemer i Fyrhuset.

* Fjerning av styreskap, nettverk og OS-skjermer for gammel styring i MBK. CS 275 bus, som går mellom Fyrhus og MBK, må fortsatt virke tilfredsstillende i Fyrhuset etter at utstyr i MBK er fjernet. CS 275 bus må kobles fra i Fyrhuset.

* Levering, montering, SAT og idriftsettelse av I/O-skap, Simocode og frekvensomformere i henhold til informasjon gitt i konkurransegrunnlaget.

* Retegning av alle kretser som leveres med ny styring i MBK. Dette gjelder også alle I/O-skap, enten de gjenbrukes eller leveres nye.

* Idriftsettelse av eksisterende og evnt. nye frekvensomformere på ny styring med profibus i henhold til informasjon gitt i konkurransegrunnlaget.

* Gjennomføring av anleggstester, innjusteringer og idriftsettelse av alle prosessfunksjoner.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige