Innleie av Kontraktsrådgiver (1-2 stk), Oslo-Ski

Information

Förhandlat förfarande
2013-02-18 13:00 (GMT+01:00)
2013-03-01 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Jernbaneverket Jernbaneverket
Aksel Tveida Aksel Tveida
Stortorvet 7,
0103 OSLO
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Orientering om prosjektet og oppdraget

Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.

Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.

Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen består av ulike delprosjekter i prosjekteringsfasen. Denne anskaffelsen gjelder støtte til de forskjellige delprosjektene i forbindelse med kontraktsarbeid for de forberedende arbeidene samt bistå inn mot hovedkontraktene. Hovedarbeidene starter i 2014, men det skal gjennomføres en rekke forberedende arbeider i 2012 og 2013.

Til disse arbeidene er det i første rekke behov for følgende ressurs: Kontraktsrådgiver (1-2 stk) for Folloprosjektet. Det kan bli behov for å forlenge ressursene over i hovedarbeidene som starter 2014.

Kontraktspråk vil være engelsk.

Hovedoppgaver som skal utføres:

Bistå delprosjektene og være kontraktsfaglig ressurs i forbindelse med delprosjektene. Dette gjelder for forespørselsprosessen, evaluering og kontrahering av store entreprisekontrakter samt senere kontraktsadministrasjon av inngåtte kontrakter.

Kontraktsrådgiver rapporterer til Anskaffelsesleder Follobaneprosjektet, men vil i det daglige rapportere til den enkelte delprosjektleder.

I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført andre. arbeidsoppgaver som hører inn under fagområdet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=283718.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Avtale__Kontraktsrådgiver_(1-2_stk)__Oslo-Ski.pdf 206 KB
HMS-erklæring.pdf 8 KB
Tilbudsinnbydelse_-_Kontraktsrådgiver_(1-2_stk)__Oslo-Ski.pdf 140 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige