Medarbeiderundersøkelse 2

Information

Förhandlat förfarande
2012-12-28 11:23 (GMT+01:00)
2013-01-30 11:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Skatteetaten Skatteetaten
Morten Solemsli Lauritzen Morten Solemsli Lauritzen
Postboks 9200 Grønland,
NO-0134 Oslo
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Anskaffelsen formål er å dekke behovet for medarbeiderundersøkelser hos Oppdragsgiver. Den første medarbeiderundersøkelsen skal gjennomføres fra høsten 2013. Oppdragsgiver ønsker å tilknytte seg en leverandør på ett av følgende alternativer:

Alternativer

1. Leverandør gjennomfører medarbeiderundersøkelser hos Oppdragsgiver ved hjelp av Leverandørs eget system

2. Leverandør leverer tilpassede spørsmål for bruk til medarbeiderundersøkelser og bistår Oppdragsgiver slik at Skatteetaten selv kan gjennomføre undersøkelsen på Skatteetatens system

Se nærmere beskrivelse i vedlegget for Alternativoversikten.

Leverandører kan levere tilbud på alternativ 1 eller 2 eller begge og bes beskrive under krav til leverandøren hvilke(t) alternativ leverandør har til hensikt å levere tilbud på.

Formålet med Skatteetatens medarbeiderundersøkelse er en felles kartlegging innenfor psykososialt- /organisatorisk arbeidsmiljø som understøtter de HR-strategiske satsningsområdene og bidrar til utvikling av Skatteetaten som en verdiskapende og helsefremmende arbeidsplass. Undersøkelsen skal danne utgangspunkt for:

1. Lokale utvilingsprosesser som skal gjennomføres årlig. Denne delen av undersøkelsen skal derfor kun omhandle tematikk den enkelte gruppe kan påvirke og forbedre.

2. Analyser og prioriterte strategiske innsatsområder som bidrar til identifisering av utvilingsbehov og effektevaluering av HR-strategiske tiltak på organisasjonsnivå. Denne delen vil gjennomføres 2. hvert år.

Omfanget vil gjelde 6500 ansatte.

Når det gjelder estimert omfang av rapporter, vil det her være snakk om ca. 550 rapporter.

Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: https://tendsign.no/doc.aspx?ID=29636

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige