Juridisk bistand til Sør Sudan

Information

Förhandlat förfarande
2012-12-17 15:38 (GMT+01:00)
2013-01-03 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Oljedirektoratet Oljedirektoratet
Kirsti Herredsvela Kirsti Herredsvela
Postboks 600,
4003 STAVANGER
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

OD har behov for levering av juridiske tjenester til Sør Sudan og vil inngå en ett -års avtale med opsjon for OD å forlenge avtalen med inntil ett år. Avtalen er en et ledd i ODs oppdrag for Ofu.(Olje for utvikling) http://www.norad.no/no/tema/energi/olje-for-utvikling

Det er under oppdraget behov for en stedlig representant i Juba . Pga forholdene i Sør Sudan vil oppdraget bestå av 3 uker i Juba og en 1 uke i Norge pr måned. Friperioder kan ikke faktureres OD.

OD har behov for advokat/advokater med relevant erfaring fra denne typen oppdrag.

Vedlagt følger Terms of Reference (ToR) for prosjektet. Utkast til Programavtale og program dokument for institusjonssamarbeidet innen Olje for Utvikling kan fås tilsendt om ønskelig. Tildeling betinger inngåelse av institusjonsavtale og landavtale.

Arbeidsoppgavene beskrevet i TOR kan ev. justeres etter videre avklaring mellom institusjonspartene. Aktuell advokat/er skal godkjennes av MoPM.

Oppstart så snart som mulig

Bla pga sikkerhetssituasjonen i Sør-Sudan har den norske ambassaden i Sør-Sudan inngått en avtale med Adam Smith International(ASI )som prosjektadministratorkonsulent for oppdrag som dette. Avtalen er under revisjon og vi vil informere om avtalens innhold så snart dette er klart.Avtalen omfatter bla sikkerhetstiltak, medisinsk bistand, transportløsninger, etc. Vi viser til ToR for nærnere opplysninger.

En forutsetning for dette oppdraget er at tilbyder aksepterer ovennevnte særvilkår, herunder signerer avtalen med ASI.

For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. http://permalink.mercell.com/36925476.aspx

Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige