Totalrådgivning vedrørende til- og ombygning af Øster Hornum skole

Information

Selektivt förfarande
2012-10-11 15:02 (GMT+02:00)
2012-10-25 09:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Rebild Kommune Rebild Kommune
Anne Grete Andreasen Anne Grete Andreasen
Hobrovej 88
9530 Støvring
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Rebild Kommune ønsker at indgå aftale om totalrådgivning vedrørende projektering og gennemførelse af til- og ombygning af Øster Hornum Skole, så det kan rumme alle funktioner under Øster Hornum Børneunivers.

Projektet omfatter:

Øster Hornum Børneunivers, som omfatter skole, sfo og børnehave skal sammenlægges på Øster Hornum Skole. Sammenlægning skal ske ved en til- og ombygning, som samtidig medfører en energioptimering af Øster Hornum Skole.

Projektet er budgetsat til kr. 7,5 mio. incl. alt men excl. moms. Oven i dette beløb vil der på baggrund af totaløkonomiske beregninger kunne bevilliges yderligere beløb op til energioptimering.

Totalrådgiverydelsen:

Arbejdet omfatter alle rådgivningsydelser af arkitekt og ingeniør vedrørende projektering og gennemførelse af byggeriet, herunder rådgivning i energioptimering. Der skal i alle faser arbejdes sammen med en projektgruppe med repræsentanter for brugerne og forvaltningerne.

Udarbejdelse af projektforslag vil kunne starte 1 december, med efterfølgende detailprojektering frem mod offentligt udbud i fagentrepriser i maj 2013 og byggestart 1. juli 2013.

Interesserede skal fremsende ansøgning om at komme i betragtning på opgaven til mailadressen agan@rebild.dk inden torsdag den 25. oktober 2012 kl. 9,00.

Ansøgning skal indeholde følgende oplysninger:

1.Oplysninger om navn, adresse, cvr-nr. og ejerforhold på såvel totalrådgiveren som de tilknyttede

underrådgivere

2.Navn, tlf. nr. og mailadresse til ansøgerens kontaktperson.

3.Oplysning om antal medarbejdere de seneste 3 år.

4.Oplysning om omsætning og økonomiske nøgletal for de seneste 3 år.

5.Tro og love erklæring om evt. gæld til det offentlige

6.Referencer til lignende opgaver de seneste 5 år

Der ønskes ikke tilsendt yderligere materiale.

Der vil blandt ansøgerne blive udvalgt 5 firmaer til deltagelse i det endelige udbud. Udvælgelsen vil ske efter en vurdering af, hvilket firma, der ud fra de medsendte oplysninger skønnes bedst kvalificeret til opgaven.

Resultatet af udvælgelsen forventes at foreligge umiddelbart efter tilmeldingsfristen, hvorefter alle får svar og de 5 udvalgte firmaer for tilsendt udbudsmateriale med en frist på 14 dage til at fremsende endelig bud.

Ved det endelige udbud vil opgaven blive tildelt efter kriteriet ”det økonomisk mest fordelagtige bud”

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige