Anskaffelse av verktøy som støtter en helhetlig testprosess for NAV IKT

Information

Förhandlat förfarande
2012-09-21 11:19 (GMT+02:00)
2012-10-22 12:00 (GMT+02:00)
2012-10-22 00:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Arbeids- og velferdsdirektoratet, NAV økonomi, Anskaffelser og forretningsjuridisk avdeling Arbeids- og velferdsdirektoratet, NAV økonomi, Anskaffelser og forretningsjuridisk avdeling
John Arne Hansen John Arne Hansen
Postboks 5, St Olavs plass,
0130 OSLO
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Arbeids- og velferdsetaten skal anskaffe verktøy som støtter en helhetlig testprosess. Formålet med prosjektet er å inngå avtale med en eller flere leverandører på kjøp, event. leie, vedlikehold og tilleggstjenester av overnevnte.

NAV har i dag en løpende årlig vedlikeholdsavtale med HP på to typer programvare, HP Loadrunner samt HP Quality Center som utgjør basis for testplattformen. Videre har NAV en rekke mindre spesialverktøy som vurderes erstattet.

NAV gjør i disse dager en avklaring på hvordan vi i fremtiden ønsker å benytte mer avanserte metoder for testing, inkludert automatisert testing, håndtering og generering av testdata (inkl «avidentifiserte» produksjonsdata), konfigurasjonsstyring av program kode – brukergrensesnitt osv.

I tillegg skal nye applikasjoner og tjenester innføres av Moderniseringsprogrammet (MOD), og behovet for denne type programvare vil derfor øke vesentlig.

NAV har pr dags dato ingen avtale som gjør det mulig å dekke dette behovet.

Anskaffelsen baseres på følgende:

•Kjøp, eventuelt leie av programvare med tilhørende vedlikehold.

1. Konfigurasjonsstyring

2. Testadministrasjonsverktøy

3. Test av ytelse

4. Funksjonstesting og GUI testing

5. Verktøy for testdataadministrasjon.

•Tilhørende tjenester i forbindelse med implementering, installasjon, tilpasning, integrasjon, utvikling, opplæring, rådgivning etc.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=268087.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
120914_Kvalifikasjonsgrunnlag_programvare_for_Testverktøy_170912.docx 95 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige