Business development consultancy services

Information

Förenklad upphandling
2012-09-14 04:06 (GMT+02:00)

Inköpare

Region Midtjylland Region Midtjylland
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Jens Buchhave Jens Buchhave
Harald Selmersvej 66
8240 Aarhus
Danmark

Tilldelningsinformation

Region Midtjylland, Harald Selmersvej 66, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, attn: Jens Buchhave, DENMARK, - 8240 Aarhus. Tel. +45 40109833. E-mail: jens.buchhave@ps.rm.dk.

(Supplement to the Official Journal of the European Union, 11.9.2012, 2012/S 174-286989)

2012/S 177-290851

RE:

CPV:79411100

Business development consultancy services.

Instead of:

VI.3.2) Indgivelse af klager:

Region Midtjylland har vurderet, at værdien af den samlede anskaffelse beløber sig til under den i henhold til EU-udbudsdirektivet gældende tærskelværdi, hvorfor udbuddet er gennemført i henhold til Tilbudsloven, afsnit II. Der gælder ikke klagefrister for klager over overtrædelse af Tilbudsloven.

Read:

VI.3.2) Indgivelse af klager:

Klager over udbud skal indgives inden 6 måneder efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes for dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.

Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen.

Har en ordregiver offentliggjort en forudgående bekendtgørelse om indgåelse af en kontrakt uden afholdelse af forudgående udbud i henhold til reglerne i EU's udbudsdirektiv, skal en klage over, at ordregiveren i strid med udbudsdirektivet eller forsyningsvirksomhedsdirektivet har indgået en kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende. Såfremt klager ønsker, at Klagenævnet for Udbud skal anvende sanktionen "Uden Virkning", skal klageren dog være indgivet senest 10 dage fra bekendtgørelsens offentliggørelse i den Europæiske Unions Tidende, jf. lov om håndhævelse af udbudsreglerne mv. § 4.

Klager skal vedlægge et klagegebyr på 10 000 DKK.

Ordregiver har den 13.7.2012 offentliggjort en bekendtgørelse med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed. Klagefristen på 30 kalenderdage løber således fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen om indgåede kontrakter er offentliggjort.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige