Rammeavtale IT-utstyr Midt-Trøndelagskommunene

Information

Öppet förfarande
2012-07-05 13:20 (GMT+02:00)
2012-09-10 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Stjørdal kommune Stjørdal kommune
Kjetil Nyborg Kjetil Nyborg
Kjøpmannsgata 21,
7500 Stjørdal
Norge

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Konkurransen gjelder kjøp av IT-utstyr og tjenester tilknyttet utstyret til Oppdragsgivers tjenestesteder (sentraladministrasjon, skoler, barnehager, sykehjem, eldresentra og andre kommunale institusjoner) samt ovennevnte opsjonssteder.

Anskaffelsen omfatter et bredt produktspekter, og tilbyder skal kunne tilby produkter i alle følgende kategorier: (se også kravspesifikasjon).

Klienter

Pc-er, tynne klienter og håndholdte enheter.

Skjermer og projektorer

Skjermer, projektorer. Tilbudet skal omfatte ulike skjermstørrelser.

Servere

Produktområdet inneholder utstyr som servere, kontrollkonsoller, konsollsvitsjer, mindre interne backupstasjoner, avbruddsfrie strømforsyninger, SAN-løsninger, rack, rack-komponenter og annet som naturlig hører inn under produktområdet. Større løsninger innenfor backup, SAN-løsninger, avbruddsfri strømforsyning vil være gjenstand for egne konkurranser, men kan også omfattes av denne avtalen, og vil da gjennomføres via minikonkurranse.

Nettverk og kommunikasjon

Produktområdet inneholder utstyr som svitsjer, rutere og annen nettverkselektronikk som naturlig inngår.

Opsjoner

- Annet utstyr

Produktsortimentet vil omfatte utstyr som ikke inngår i øvrige produktkategorier i rammeavtalen, og som er beregnet på normal kontorbruk. Eks. skanner, digitale kamera, kortlesere, videokonferanseutstyr, infoskjermer med mer.

- Montørtjenester/installasjon og konfigurasjon/Teknisk rådgivning/opplæring:

Tjenester som er knyttet til klargjøring av utstyr til bruk hos kunden. Rådgivning ved kjøp av utstyr og opplæring for bruk av utstyret.

- Tyverimerking av utstyr

De samarbeidende kommunene har dette som opsjon. Utstyr skal levers ferdig merket. Merkingen skal ikke sverte av og skal sitte permanent.

Merkingen skal minimum inneholde kunde-logo, kundenavn, strekkode og løpenummer. Oppdragsgiver har rett på å få tilsendt mnd. oversikt over utstyr med merkenummer på et omforrent dataformat.

For at tilbudet skal bli vurdert må alle punkter (kundens kravspesifikasjon og tilbyders besvarelse) besvares og/eller kommenteres. Alle spesifiserte krav i vedlegget er minimumskrav, manglende besvarelse kan føre til avvisning av tilbudet.

Avtalen skal omfatte hele leverandørens sortiment innenfor de kategorier som er beskrevet ovenfor. Dette betyr at oppdragsgiver også skal kunne kjøpe IT-utstyr som ikke oppfyller kravspesifikasjonen basert på den samme prismekanisme som de forespurte volumproduktene. Tilbyders tilbud om leveringstid for utstyret er bindene i hele avtaleperioden. Levering skal skje i åpningstiden (0800 - 1500).

Antatt verdi:

Volum vil ligge i størrelsesorden på ca. 20 mill. kr i IT-utstyr pr år, dette er et estimat som vil variere fra år til år. Uttaksvolum er ikke bindende for oppdragsgiver. Uttaksvolumet vil være avhengig av budsjettsituasjon og teknologisk utvikling.

For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.

https://tendsign.no/doc.aspx?ID=22550

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: 21 00 25 00 eller på e-post til: anbud-support@visma.no

Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige