Bylivsundersøkelse for Oslo sentrum

Information

Öppet förfarande
2012-06-14 12:33 (GMT+02:00)

Inköpare

Oslo Kommune, Eiendoms- og byfornyelsesetaten Oslo Kommune, Eiendoms- og byfornyelsesetaten
Bård Sandbæk Bård Sandbæk
Christian kroghs gate 16, Pb 491 Sentrum
0105 Oslo
Norge

Tilldelningsinformation

Oslo kommune v/ Sekretariatet for Levende Oslo, Eiendoms- og byfornyelsesetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av Bylivsundersøkelse Oslo sentrum 2012 - 2013.

Oppdragsviser har behov for oppdatert kompetanse om det faktiske bylivet og om potensiale for økt omfang og intensitet av bylivet i Oslo sentrum. Denne kompetansen er viktig som bakgrunn for videre satsning på å gjøre Oslo sentrum attraktivt, levende og tilgjengelig.

Oppdragsgiver tar utgangspunkt i at god framkommelighet for gående og gode muligheter for opphold og opplevelse er sentrale faktorer for å utvikle et tilgjengelig, attraktiv og levende sentrum. Framkommelighet for kollektivreisende, privatbilister og syklister er avgjørende for å sikre tilgjengelighet til sentrum. Et variert nærings-, service- og kulturtilbud er en forutsetning for utvikling av et levende og attraktivt sentrum.

Oppdragsgiver ønsker å utvikle felles kompetanse om det faktiske bylivet i Oslo sentrum, og potensiale for økt byliv i det samme området. I tillegg ønskes anbefalinger av strategier for å oppnå mer byliv i Oslo sentrum.

Oppdragsgiver ønsker å gjennomføre en undersøkelse av bylivet i Oslo sentrum. Undersøkelsen skal programmeres etter medvirkning fra Bymiljøetaten, Plan- og Bygningsetaten og privat næringsliv som er representert i Levende Oslo-samarbeidet.

”Byliv” benyttes i denne sammenheng som en betegnelse på utendørs aktivitet i byrommet uavhengig av formål og varighet på aktiviteten.

”Byrom” benyttes i denne sammenheng som en betegnelse på offentlig tilgjengelige gater, plasser og parker.

Det skal gis pris på forslag til program for bylivsundersøkelse i Oslo sentrum, herunder forslag til geografisk avgrensning, beskrivelse av medvirningsprosess med Bymiljøetaten, Plan- og bygningsetaten, samt privat næringsliv (del 1). Det skal gis pris på gjennomføring av bylivsundersøkelsen (del 2) og pris på fagrapport med resultat av undersøkelsen (del 3).

CPV: 71400000.



Kontraktstildeling
Tittel: Bylivsundersøkelse Oslo sentrum
Dato for kontraktstildeling: 08-02-2012
Antall mottatte tilbud: 6
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Gehl Architects ALS, Gml Kongevej 1, 4. TV, 1610 København, DK, Telefon: +45 32950951.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige