Udbud af advokatydelser i forbindelse med anlæg og gennemførelse af erstatningssøgsmål mod den tidligere ledelse i Amagerbanken A/S

Information

Selektivt förfarande
2012-06-11 13:06 (GMT+02:00)
2012-06-25 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Finansiel Stabilitet A/S Finansiel Stabilitet A/S
Kári Davidsen Kári Davidsen
Kalvebod Brygge 43
1560 København V
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Denne udbudsforretning vedrører advokatydelser til anlæg og gennemførelse af erstatnings-søgsmål mod den tidligere ledelse i Amagerbanken A/S.

Erhvervs- og Vækstministeriet iværksatte i forlængelse af Amagerbanken A/S' konkurs en uvildig advokatundersøgelse af visse forhold i Amagerbanken A/S. Det fremgår af den advokatrapport som advokatundersøgelsen udmøntede sig i, at der er forhold, herunder bankens tab som følge af nedskrivninger forårsaget af kunders valutatab i 2010, hvor den tidligere bestyrelse og direktion i Amagerbanken A/S har handlet ansvarspådragende.

På baggrund af advokatrapporten har Finansiel Stabilitet A/S vurderet, at der skal rejses krav om erstatning mod den tidligere ledelse i Amagerbanken A/S. Erstatningssøgsmålet vil blive anlagt og gennemført af Amagerbanken af 2011 A/S som sagsøger. Finansiel Stabilitet A/S er således ordregiver i udbuddet af advokatydelser, men den vindende advokats aftalepart i forbindelse med erstatningssøgsmålets anlæg og gennemførelse er Amagerbanken af 2011 A/S.

Opgaven vil blive tildelt til en advokat, som i overensstemmelse med retsplejelovens regler herom i givet fald kan gennemføre erstatningssøgsmålet frem til endelig dom.

Ordregiver forbeholder sig ret til at indkalde alle prækvalificerede til en forhandling af de respektive tilbud. Nærmere bestemmelser herom fremgår af udbudsbetingelserne.

Udbudsbetingelserne vil blive gjort tilgængelige for de advokater, som prækvalificeres til at afgive tilbud på opgaven.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige