Nationalt udbud af danskundervisning for voksne udlændinge

Information

2010-06-18 10:00 (GMT+02:00)
2010-07-09 14:00 (GMT+02:00)
2010-07-06 14:00 (GMT+02:00)
Nej
Nej

Inköpare

Roskilde Kommune Rådhusservice Roskilde Kommune Rådhusservice
Thomas Klingspor-Bentzen Thomas Klingspor-Bentzen
Gormsvej 7
4000 Roskilde
Danmark
29189404

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Roskilde Kommune ønsker at indhente tilbud på levering af danskundervisning til voksne udlændinge m.fl. i henhold til Lov nr. 259 af 18 marts. 2006 med ændringer (jf. Lov nr. 483 af 12. juni 2009, Lov nr. 485 af 12. juni 2009 og Lov nr. 1512 af 27. december 2009). 

Tilbudsgiver forpligtiger sig til at gennemføre undervisningen for de af kommunen henviste personer i henhold til gældende lovgivning. Tilbudsgiver skal tilbyde danskuddannelse 1, 2, 3 og arbejdsmarkedsrettet danskundervisning i henhold til lovgivningen. 

·        Danskuddannelse 1 og 2 består hver af 6 moduler.
·        Danskuddannelse 3 består af 5 moduler samt Studieprøven (modul 6).
·        Arbejdsmarkedsrettet danskundervisning i henhold til lovgivningen, med ikrafttrædelse d. 1.   juli 2010, består af undervisning på op til 250 timer indenfor maksimalt 18 måneder. 

Ydelsen og kravene dertil er nærmere beskrevet i bilag 1: Ydelses- og kravspecifikationer.
Levering af ydelsen skal kunne ske på kontraktperiodens første dag d. 1/1 2011.

Roskilde Kommune, henviste i 2009 sammenlagt 776 udenlandske borgere til danskundervisning i henhold til lovgivningen til Roskilde Sprogcenter, som kommunen frem til 31/12 2010 har driftsoverenskomst med. Der blev yderligere henvist 294 kursister dertil fra øvrige kommuner på Sjælland og i alt er 1070 kursister således blevet henvist til Roskilde Sprogcenter i 2009. 

Roskilde Kommune vil ikke afgive eget bud/kontrol bud.

Målgruppe

Kontraktens målgruppe er de personer, som udbyder kan/skal tilbyde danskuddannelse ifølge Danskuddannelsesloven kapitel 1. 

Inden for målgruppen falder desuden følgende personer:

  • Personer, der ellers ikke er omfattet af målgruppen, men som mod særskilt betaling fra den henvisende myndighed, bliver henvist til tilbudsgiver
  • Personer, der har valgfrihed ifølge Danskuddannelsesloven § 6, stk.2, og som har ønsket tilbudsgiver som sprogskole, uanset at bopælskommunen ikke er Roskilde Kommune.
  • Personer henvist fra andre kommuner, som Roskilde Kommune måtte indgå samarbejdsaftale om danskuddannelse med.

Roskilde Kommune har haft samarbejdsaftale med Lejre Kommune og er åben overfor at indgå nye samarbejdsaftaler.

Udbyder vil henvise så mange kursister fra målgruppen til tilbudsgiver som muligt.

Udbyder garanterer imidlertid ikke henvisning af alle kursister i målgruppen til tilbudsgiver og kan således ikke henvise en kursist til tilbudsgiver, hvis det vil stride imod konkrete individuelle hensyn til kursistens forhold. Udbyder kan heller ikke henvise en kursist med frit sprogskolevalg ifølge Danskuddannelsesloven § 6, stk.2, til tilbudsgiver, hvis det vil stride imod kursistens ønske angående valg af sprogskole. Der kan desuden være andre omstændigheder, der bevirker, at udbyder ikke kan henvise en kursist til tilbudsgiver.

Mængder

Udbyder kan alene oplyse om de seneste års kursistudvikling, som er opgjort i nedenstående skema. Tilbudsgiver må på baggrund heraf selv vurdere det fremtidige kursistgrundlag og lægge det til grund for tilbuddet.
Administrative procedurer

Tilbudsgiver skal leve op til alle krav i den gældende lovgivning, herunder også krav om indberetning og rapportering til kommunen eller andre instanser, ligesom tilbudsgiver skal stille oplysninger til rådighed for udbyder i forbindelse med udbyders administrative, økonomiske, pædagogiske og faglige tilsyn.

 Retningslinjerne for dette samarbejde vil blive nærmere beskrevet i Roskilde Kommunes til enhver tid gældende administrative procedurer. Forhold omkring udarbejdelse og ændringer i de administrative procedurer er beskrevet i nedenstående kontraktudkast. De administrative procedurer, der vil gælde fra 1/1 2011, vil i videst omfang blive udarbejdet i samarbejde med den vindende tilbudsgiver. 

Lokaler

Roskilde Kommune vil kunne anvise lokaler til rådighed for tilbudsgivers aktiviteter på adressen Maglehøjen 6, 4000 Roskilde, på vilkår beskrevet i særskilt lejekontrakt, hvor huslejen fastsættes ud fra en vurdering af, hvad markedslejen er for lokaler af den art.

 Tilbudsgiver har ansvaret for drift af bygninger og udearealer og betaler de afledte driftsudgifter for de lejede lokaler og udearealer i henhold til lejekontrakten.

Tilbudsgiver er ikke forpligtet til at benytte de lokaler, som Roskilde Kommune kan anvise.

Budget- og regnskabsprocedure for finansiering af den lovpligtige danskundervisning

Det er et krav fra udbyders side at afregningen mellem Roskilde Kommune, andre henvisende kommuner og tilbudsgiveren skal udføres af Roskilde Kommunes administration.

 Roskilde Kommune opkræver et administrationsgebyr på 6 % af samtlige indtægter fra aktiviteter i henhold til danskuddannelsesloven. For flere oplysninger henvises til bilag 3, Kontrakt.

 Personaleforhold ved virksomhedsoverdragelse

Udbud af danskuddannelsen sker med lovpligtig virksomhedsoverdragelse af personale fra Roskilde Sprogcenter, som er kommunens hidtidige leverandør. Roskilde Sprogcenter er som virksomhed ansvarlig for, at virksomhedsoverdragelsen sker i overensstemmelse med virksomhedsoverdragelsesloven. Oplysninger om medarbejdere findes i bilag 3.

 Virksomhedsoverdragelsen er et anliggende mellem nuværende leverandør (overdrager) og fremtidig leverandør (erhverver). Virksomhedsoverdragelsen og deraf følgende krav er Roskilde kommune uvedkommende.

Procedure:
Tryk på "Meld din interesse”. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

 

Efter du har meldt din interesse skal du først oprettes i systemet – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på My Mercell for at se/downloade alle informationer om opgaven. Du kan stille spørgsmål omkring opgaven til Roskilde Kommune samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra Roskilde Kommune afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter at der er publiceret svar. Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service inden tidsfristen udløber og er omkostningsfrit for leverandører.
3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.
Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til
support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.
Al kommunikation med ordregiver skal foregå igennem udbudsværktøjet Mercell Sourcing Service.

 

 

 

 

 

 

 

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Fortegnelse over personale der ønskes overdraget 28 KB
Overenskomst for sprogcenterlærer 240 KB
Overenskomst for ledere 241 KB
Overenskomst for kontorpersonale 375 KB
Bilag 1 Ydelses og kravspecifikation.doc 42 KB
Bilag 1A Særlige serviceydelser.doc 27 KB
Bilag 2 Tro og love erklæring.doc 35 KB
Udbudsmaterialet vedr. danskundervisning[1].doc 229 KB
0907-01 A 99 REV-A 3-10 2009-12-21 PLAN FREMTIDIGE FORHOLD.PDF 168 KB
0907-01 M 99 3-10 FREMTIDIGE FORHOLD 2009-10-01.PDF 82 KB
maglehøj6.pdf 670 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige