Markedsundersøkelse 2 (RFI) - Anskaffelse av idrettsbekledning til Forsvaret

Information

Förhandsmeddelande
eForm 4 Prior information notice used only for information
2024-07-08 10:13 (GMT+02:00)

Inköpare

Forsvaret v/Forsvarets logistikkorganisasjon Forsvaret v/Forsvarets logistikkorganisasjon
Martin Susort Kvale Martin Susort Kvale
Lysaker Torg 45
1366 Lysaker
Norge
988517860

Kort beskrivning

Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) er i en forberedende fase av en anskaffelse av idrettsbekledning til Forsvaret. I den anledning ønsker FLO å invitere leverandørmarkedet til å delta på enda en markedsundersøkelse. Interne vurderinger etter første markedsundersøkelse har medført at oppdragsgiver antakelig kommer til å foreta en del endringer sammenlignet med det som var skissert i den første markedsundersøkelsen. Hensikten med markedsundersøkelsen er at FLO skal få tilbakemeldinger fra leverandørmarkedet på de spørsmålene som her publiseres.

Leverandørenes besvarelser vil bli vurdert nøye og tatt i betraktning ved utarbeidelse av det endelige konkurransegrunnlaget. All informasjon om den kommende anskaffelsen er kun foreløpig. Ingen dokumenter er endelige, og det kan komme forekomme endringer i forhold det opplyses om i denne markedsundersøkelsen. Spørsmål til, eller i forbindelse med, markedsundersøkelsen kan sendes inn via kommunikasjonsmodulen i Mercell KGV.

Henvisning til tidligere markedsundersøkelse: Markedsundersøkelse (RFI) - Anskaffelse av idrettsbekledning til Forsvaret | Doffin, Database for offentlige anskaffelser

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige