Totalentreprise med samspill, Nytt akuttbygg Sørlandet Sykehus og Kristiansand kommune Helsehus Eg - på vegne av Sørlandet Sykehus HF og Kristiansand kommune

Information

eForm 16 Contract notice — standard regime
Förhandlade förfaranden under konkurrens
2024-08-29 11:10 (GMT+02:00)
2024-10-04 12:00 (GMT+02:00)
Nej

Inköpare

Sykehusbygg HF Sykehusbygg HF
Lillian Slåtsve Lillian Slåtsve
Holtermanns veg 3
7030 TRONDHEIM
Norge
814630722

Kort beskrivning

Nytt akuttbygg (SSAK) for Sørlandet sykehus i Kristiansand og nytt helsehus Eg med legevakt (KKHE) er et viktig prosjekt for Sørlandet sykehus HF og Kristiansand kommune.  
Det er for SSAK gjennomført en konseptfase med skisseprosjekt og for KKHE er det gjennomført et skisseprosjekt. Disse dokumentene danner viktige rammebetingelser for forprosjektet.  
Dette er en konkurranse på utviklings- og samspillskompetanse til totalentreprenøren. Det er totalentreprenørens kjernekompetanse i den tidlige fasen av prosjektløpet som settes i fokus, og det blir ikke stilt krav om tekniske samarbeidspartnere eller rådgivere og arkitekt i tilbudet. Disse skal anskaffes i samarbeid med byggherren i samspillsfasen med den totalentreprenøren som vinner konkurransen. Det er vedlagt en betydelig mengde dokumenter i konkurransen, dette for at leverandør skal få oversikt over forventningene til prosess, behov og ønsker til bygget. En stor del av disse dokumentene skal derfor forstås som vårt felles utgangspunkt for videre utvikling. For å redusere dokumentmengden vil underordnede dokumenter ikke sendes ut før oppstart samspillsfase, disse dokumentene er merket med «ettersendes» på dokumentlisten. 
Se vedlagt konkurransegrunnlag.

Detta är det första steget i ett tvåstegs upphandlingsförfarande. Nästa steg är själva budprocessen. För att se anbudet och relaterade dokument, klicka på den här länken: Tilbudsfase Anskaffelse av Totalentreprise med samspill på vegne av Sørlandet sykehus HF og Kristiansand kommune, Sørlandet sykehusakuttbygg Kristiansand og Kristiansand kommune helsebys Eg

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
1. Konk.gr.lag.zip 125,97 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige