Hoitorinkipalvelut

Information

Selektivt förfarande
2024-03-19 12:21 (GMT+01:00)
2029-03-31 15:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Suvi Mäkelä Suvi Mäkelä
PL 10
90029 Pohde
Finland
3221326-2

Kort beskrivning

Hankinnan kohteena on hoitorinkipalveluiden hankinta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakkaille.

Hankinnan kohteena palveluntuottajarekisterissä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön sekä asiakasmaksulain ja -asetuksen perusteella hyvinvointialueen potilailleen järjestämät seuraavat palvelut:

• Luokka 1 Hengityshalvauspotilaiden hoitoringit

• Luokka 2 Hengitysvajauspotilaiden hoitoringit

• Luokka 3 Muut hoitoringit

Hyvinvointialue toteuttaa palveluntuottajarekisterin kohteena olevien palvelujen hankinnat tässä palveluntuottajarekisterissä.

Palveluntuottajarekisterin kohde ja ehdot on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnön liitteessä Palveluntuottajarekisterin periaatteet.

APUA OSALLISTUMISHAKEMUKSEN TEKEMISEEN

Apua osallistumishakemuksen tekemiseen saat puhelimitse tarvittaessa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvojalta juha.vayrynen@yrittajat.fi / 040 534 3932 tai Keski-Suomen Yrittäjien hankintaneuvojalta veli.puttonen@yrittajat.fi / 0500 646 793.

Mikäli tarvitset teknistä apua Tarjouspalvelu-portaalin käytössä, ota yhteyttä Tarjouspalvelun tukeen puhelimitse 020 766 1075.

OSALLISTUMISHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEN TEKNINEN NEUVONTATILAISUUS

Tilaaja järjestää teknisen neuvontatilaisuuden osallistumishakemuksen jättämisestä Teams-sovelluksen välityksellä 4.4.2024 klo 10-11. Tilaisuudessa ei vastata hankintaa koskeviin sisällöllisiin kysymyksiin, vaan kyseessä on yksinomaan tekninen neuvonta. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Tilaisuus nauhoitetaan.

Linkki tilaisuuteen:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NTU3NjU0YjMtZGRhZi00ZDY5LWE2N2UtNmIyMTU2ODhhYTA5%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%229837ed87-b378-4f49-a0d1-fb48e67da013%22%2c%22Oid%22%3a%22e8e50aa3-b3b7-4ec2-ba62-3001c54c663f%22%7d



Lot nr.: 1

LUOKKA 1 Hengityshalvauspotilaiden hoitoringit

Hankinnan kohteena luokassa 1 ovat hengityshalvauspotilaiden hoitoringit.

Hengityshalvauksella tarkoitetaan tilannetta, jossa potilaan hengitys on kokonaan tai lähes kokonaan hengityslaitehoidon varassa. Potilaan hengitys on elämää ylläpitävän hengityslaitehoidon varassa. Hengityslaitehoito toteutetaan henkitorviavanteen (trakeostomia) ja kanyylin kautta. Hengityshalvauspotilas on sairaalan potilas myös kotihoidossa ollessaan ja sairaala on vastuussa potilaan hoidon järjestämisestä.

Hengityshalvauspotilaiden hoito toteutetaan terveydenhuollon lainsäädännön sekä potilaskohtaisesti laaditun hoidontarpeen arvion ja hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan kotona tai palveluntuottajan tiloissa. Potilaat ovat asiakasmaksuasetuksen 22 §:n mukaisia hengityshalvauspotilaita.

Hankinnan kohde kuvataan tarkemmin kunkin palveluntuottajarekisterin sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.



Lot nr.: 2

LUOKKA 2 Hengitysvajauspotilaiden hoitoringit

Hankinnan kohteena luokassa 2 ovat hengitysvajauspotilaiden hoitoringit.

Hengitysvajauksella tarkoitetaan sitä, että keuhkot eivät pysty ottamaan riittävästi happea tai tuulettamaan hiilidioksidia pois elimistöstä. Hengitysvajaus potilaat tarvitsevat hengitystä tukevaa hoitoa, joka voidaan toteuttaa esim. henkitorviavanteen (trakeostomia) kautta.

Hengitysvajauspotilaiden hoito toteutetaan terveydenhuollon lainsäädännön sekä potilaskohtaisesti laaditun hoidontarpeen arvion ja hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan kotona. Hoito voi toteutua esim. ympärivuorokautisena tai aamu- ja/tai yöhoitona.

Hankinnan kohde kuvataan tarkemmin kunkin palveluntuottajarekisterin sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.



Lot nr.: 3

LUOKKA 3 Muut hoitoringit

Hankinnan kohteena luokassa 3 ovat muut hoitoringit.

Muut hoitoringit toteutetaan sosiaali- tai terveydenhuollon lainsäädännön sekä potilaskohtaisesti laaditun hoidontarpeen arvion ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Tarve perustuu sosiaali- tai terveydenhuollon asiakkuuteen.

Muiden hoitorinkien potilailla on jokin muu kuin hengitykseen liittyvä terveydellinen syy (esim. vaikeahoitoinen epilepsia), jonka vuoksi potilaalle on järjestettävä hoitorinkipalvelu. Hoitoringit toteutetaan potilaan kotona ja potilaat ovat pääsääntöisesti alaikäisiä lapsia.

Hankinnan kohde kuvataan tarkemmin kunkin palveluntuottajarekisterin sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.



Lot nr.: 4

LUOKKA 4

Hankintayksikkö voi perustaa tämän luokan myöhemmin palveluntuottajarekisterin voimassaoloaikana.

Tähän luokkaan ei voi vielä jättää osallistumishakemusta.



Lot nr.: 5

LUOKKA 5

Hankintayksikkö voi perustaa tämän luokan myöhemmin palveluntuottajarekisterin voimassaoloaikana.

Tähän luokkaan ei voi vielä jättää osallistumishakemusta.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Hoitorinkipalvelut.pdf 1,02 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige